- Член од
- 22 август 2009
- Мислења
- 615
- Поени од реакции
- 221
За информациони системи незнамMenadzment informacioni sistemi ili Javni finansii???Moze li nekoj da mi kaze po nesto i za dvata predmeta bidejki treba da izberam eden! Odnapred fala:helou:

За информациони системи незнамMenadzment informacioni sistemi ili Javni finansii???Moze li nekoj da mi kaze po nesto i za dvata predmeta bidejki treba da izberam eden! Odnapred fala:helou:
:nekoj:hah ne be za indeksi tuku dali ke pocnuvame na 15 ili ne??
С 2100 мора да плати секој студент за осигурување/книжен фонд итн. напиша:ke da gresis....
Па јас ко што слушам, Е.Кога не ви се учи Шуклев ви е крив :nenene:
na 15 ti se pocnuva:nekoj:
se cini nikoj ne znae...ke vidime vo vtornik sto ke ni kazat
odednasзнае ли некој дали партиципацијата за тие што се квадрат се плаќа на 2 рати или одеднаш, дека партиципацијата е 100 евра па ми изгледа малку за на рати
Od 15.09 pocnuva letniot semestar veke na web imate i rasrporedДечки на факс пишува од среда,а слушнав и од други луѓе дека од среда се почнува,некој посигурна информација да не ми биде џабе патот утре?!
sekoja odluka koja ke ja doneses mora da bide tvoja i da ne se bazira na ona sot e ovde kazano. Sekoj ima razlicno iskustvo okolu se ona sto se slucuva na fakultet. Taka da sto i da odberes treba da zagrees stolica i da ucis.веројатно претходно има прашано некој за ова но не најдов (или не видов) одговор, па ќе ги замолам "стариве" да кажат:smir:
вака: ако ми ја прифатат молбата и бидам на Менаџмент ќе треба да бирам два помеѓу:
- Теорија на одлучување (ми звучи интересно, сакам да го изберам ако може повеќе информации)
- Јазик (англиски, чув дека е лесно, веројатно ќе го изберам)
- Информациони технологии (чув дека е истиот професор од основи на ебизнис, наводно не било тешко, ама не ми се има пак работа со неговите тестови)
- Управување со промени (?!)
- Јавни финансии (некој рече дека е тешко?!)
- Сметководство на трошоци (не би го избрал)
Е сега, ве молам препорачајте нешто од горенаведените, предност: да нема учење на памет, туку со разбирање)
во 10. НО, јас денес отидов во 10 и беше ПРЕПОЛНО и не ни стигнав да влезам. веројатно идат од 8 и дремат дур не отвори...Знае некој кога отвараат студентски ?
Na stranata na Ekonomski fakultet vlezi vo Studii i klikni na Nov studiski program (vo gorniot lev agol)Vo sreda pocnuvame so zimski semestar, i na web nema niso od noviot raspored koj mi kazaa deka veke go imalo objaveno na fakultet