Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Не сум сигурен, бев денес на факс... и ќе си биде како што беше порано, пишување квадрат, ама не и плаќање за предмети. Слушам... многу се јавиле сношти на Јади Бурек да се бунат :pos:
И јас така слушнав од луѓе што денес биле на факс:helou:

Член од
11 декември 2008
Мислења
77
Поени од реакции
91
Минатата година пишав квадрат со -3 предмети, во август положив 1 и ми останаа уште 2. Дали сега ќе треба да пишам куб или важи условот -2 и за тие што пишале квадрат, па сега место куб да запишам наредна година условно?

до сега беше куб а сега по новото незнам мислам дека ќе може да запишеш година барем така пишуваше на тие соопштенијата што ги тргнаа.

N

NeMiRnA

Гостин
Колеги ај малце помош,ова жиро сметкиве малце ми се испомешани,ќе има ли некој добар да ми ги напише за рата од партиципација,студентски сојуз (кој патем е 200,а не 100 и зошто побогу?!Нема да ме осиромашат за 100 ден.ама од секој студент по 100 убава сума се прави),книжен фонд мижи асан да ти баам и интернет?!Сите различни сметки ми кажуваат,јас имам трети,а вчера од факс ги препишував и не знам на кои да уплатам,по хаотично на факс до сега не било!
Фала многу за тој што ќе биде фин да ме просветли!:smir:

Член од
12 јануари 2009
Мислења
356
Поени од реакции
17
Бобек нешо на вести имало ке бил суспендиран..... Не сум сигурен колку е точно.. татко ми рече слушнал

Член од
29 септември 2007
Мислења
151
Поени од реакции
3
Бобек нешо на вести имало ке бил суспендиран..... Не сум сигурен колку е точно.. татко ми рече слушнал
Gledajte na Sitel,rektorot kaza deka ke ima sednica za suspendiranje na Suklev...samo ne znam kako ke go suspendiraat koga vise e smenet samo se ceka oficijalno da predade mestoto!SEGA LI IM TEKNA!!!!!!

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
Па сега сменет или не... суспендиран е :raz:

Член од
12 јануари 2009
Мислења
356
Поени од реакции
17
Ајдееее палете кандила... може нема да ни предава... :)

-IVANA-

Lady Marmalade
Член од
26 август 2008
Мислења
278
Поени од реакции
1
Moreee sve ke zapalam samo da ne ni predava!!!

P.s. Moze li nekoj podetalni informacii da mi kaze za izbornite predmeti marketing istrazuvanje i menadzment na covecki resursi???

mravka

in eternal embrace of flames
Член од
4 јануари 2008
Мислења
130
Поени од реакции
2
глупости значи, како си играат, на шуклев сеа му истекнува мандат и наеднаш на ректорот му текнало да го суспендира од местото декан, што не ќе извадат за да се покажат добри, ај нека го тргнат како професор не само како декан, тој повеќе штета ни прави како професор :uvo:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
Moreee sve ke zapalam samo da ne ni predava!!!

P.s. Moze li nekoj podetalni informacii da mi kaze za izbornite predmeti marketing istrazuvanje i menadzment na covecki resursi???
Менаџмент на човечки ресурси, можеби ќе беше само уште еден бубаторски предмет, да не беше асистентот Љупчо Ефтимов. Одлично предава, обавезно да одиш на вежби и да направиш стручен труд, колоквиумите се прилично лесни и пишува добри оценки... накратко тоа :)

-IVANA-

Lady Marmalade
Член од
26 август 2008
Мислења
278
Поени од реакции
1
Fala za informacijata, definitivno znaci toj da go odberam! Uste se mislam za marketing istrazuvanje ili nadvoresna trgovija

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Fala za informacijata, definitivno znaci toj da go odberam! Uste se mislam za marketing istrazuvanje ili nadvoresna trgovija
Истражување!

Лајт верзија на статистика ти е...лесни задачи, лесен материјал. Мислам дека повеќето немаа проблем со тој предмет на колоквиуми.
Е сега, на испит разбрав е малце потешко :)

Член од
9 октомври 2008
Мислења
90
Поени од реакции
3
Kolegi kolku denari treba da uplatam za kofinansiranje od 150,oo EUR?
Zatvorena bese bankata koga otidov na fakultet pa ne mozev da vidam :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom