Ne mozes da zapises naredna godina ako ne ti se polozeni site ispiti,uslovot ne vazi za kvadrat,ke moras da pises kubМинатата година пишав квадрат со -3 предмети, во август положив 1 и ми останаа уште 2. Дали сега ќе треба да пишам куб или важи условот -2 и за тие што пишале квадрат, па сега место куб да запишам наредна година условно?
falakursot spored komercijalna banka e 61.35, taka da 150eur= 9202.5 den
А зошто уплатувате по курсот на Комерцијална Банка кога се зема среден курс од НБРМ на денот на уплата. Денес 1 ЕУР=61,1642 ДЕН. Не дека ќе се збогатиш за 10-20 денари ама како тргнала работата изгледа драгоцени ќе бидат:pos2:.kursot spored komercijalna banka e 61.35, taka da 150eur= 9202.5 den
Абе луѓе ова од февруари ли го имало?Luge jas da prasam; tie sto veke imaat zapisano kvadrat vo fevruari i imaat plateno po 75 evra od predmet, dali ima nekakvi sansi taa suma da bide odbiena od participacijata sega, stom dekanot rekol deka taa suma od 75evra nema da se plaka veke?
Nekoj da znae nesto?
Англиски ти е зимски семестар, Теорија на одлучување и Информациони технологии ти се во летниот семестар, бар така беше досега. Англиски и информациони... би ти било добар избор.И јас би сакала да ве прашам за изборните.Најверојатно едниот ќе ми биде Англиски, а другиот се мислам меѓу Теорија на одлучување, Управување со промени и Информациони технологии.Но како што гледам во водичот, англиски и инф.тех. се во летен семестар, а сакав изборните да ми бидат разделени. :jaj:
Знаеш дека кај нас на факс важи правилото... што влегло не излегло, ама вреди да се обидиш и да прашаш на студентски, ништо не губишLuge jas da prasam; tie sto veke imaat zapisano kvadrat vo fevruari i imaat plateno po 75 evra od predmet, dali ima nekakvi sansi taa suma da bide odbiena od participacijata sega, stom dekanot rekol deka taa suma od 75evra nema da se plaka veke?
Nekoj da znae nesto?
камиказаБобек се реши сам...
ај бидете појасни, шо бидна конкретно?камиказа