Досега беа сите, не знам дали има кажано на предавање, ама не верувам да менува.A prasanjata so povekekraten izbor kolku mozni mozat da bidat tocni? Edno, dve ili site?
Што знам, можеби и таму ќе бидат сите :kesa:Сите.
А за тие со точно/неточно...само едно ќе е:kesa:
ali pak tesko toa...mislam ke ima nekoja finta so knigata ne moze tuku taka da ni ja ostaat i resavajte si xaxaxaxa:pos2: i pak ne kazavte dali NEKOJ ZNAE ILI DALI KAZAL SO KE BIDE SO TOA????EEEJj ова ке биди јака финта...
и да мора да чекаш 30 мин можиш да земиш да повторуваш од тоа што паѓало(ќе прашаш од тие од 9)
Дали има некој што полага до девет ??? И ако има дали ќе сака да ги напиши прашањата одма кој ќе излези од полагање... од клубот на факултетот...
ако стигниме точно да ги прочитаме ќе знаеме што да повториме во времето меѓу кејсовите и повеќекратниот
pa so KNIGITE kako so ke treba da cekame ako zavrsime porano (a NEMA) xaxa ???ili ke ni gi zemat posle tie dve prasanja? dali kazal neso za toa? za da znam da si napraam nekoja kombinacija xaxaxaxaxaxaxa i taka sum od 11 i pol ... ali prepisuvanje kaj ovoj nikako a?Со кое што ќе биде?
Хехе, па штом имаш грч на прстето можда утре ќе скршиш ногаДечки утре нема положување. Ме фати грчна малото прсте на ногата па мислете му ја!!!!!!
ХехеехеКога ќе биде тоа.Веќе се ми е испомешано во главата,сите цртички.za prasanjata od libro pretezno se e tocno ali ima nekoi greskicki:pos2: abe tie od koa ke NAUCIS togas citaj si gi:pos2: za PROVERKA xaxaxaa
Ќе кажам мое сфаќање, не мора да биде точно.pa so KNIGITE kako so ke treba da cekame ako zavrsime porano (a NEMA) xaxa ???ili ke ni gi zemat posle tie dve prasanja? dali kazal neso za toa? za da znam da si napraam nekoja kombinacija xaxaxaxaxaxaxa i taka sum od 11 i pol ... ali prepisuvanje kaj ovoj nikako a?