Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јануари 2010
Мислења
38
Поени од реакции
1
Дали има некој од постариве колеги што може да ми помогне за Еколошки менаџмент за 3 колоквиум, да не му текнува какво есејско прашање имало ....:icon_conf

Член од
24 декември 2007
Мислења
27
Поени од реакции
0
aj nekoj so iskustvo neka mi kaze dali prasanjata sto bea staveni pred nekoj den po ekonomija mozat da mi pomognat da go polozam ispitot :D:D plsssss help !!!:(

Член од
2 мај 2010
Мислења
188
Поени од реакции
2
Колеги на асистентот по економика Ефтимов кај му се наогаше канцеларијата ? :smir: позз

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Колеги на асистентот по економика Ефтимов кај му се наогаше канцеларијата ? :smir: позз
горе измеѓу амфи1 и амфи2 право види по вратите ќе го приметиш ваљда името негово

vXa

Член од
1 март 2009
Мислења
126
Поени од реакции
35
Случајно да не има некој тестови етика или да не ги има извадено набројуванките во некојси текст фајл

Член од
8 јануари 2008
Мислења
142
Поени од реакции
10
Има некој готови есеи на темиве по Трговско право за повисока оценка? Ебизнис и Статистика (кај Калина) има резултати? На зефир уште нема ништо

Член од
4 ноември 2009
Мислења
25
Поени од реакции
2
Kolegi da ne znae nekoj od kolku saat polagame delovna etika utre?
fala odnapred:salut:

Член од
21 септември 2009
Мислења
77
Поени од реакции
0
Да не му се наоѓаат на некој прашања по менаџмент?? :nesvest:

Член од
20 јануари 2009
Мислења
35
Поени од реакции
4
Дали има некој од постариве колеги што може да ми помогне за Еколошки менаџмент за 3 колоквиум, да не му текнува какво есејско прашање имало ....:icon_conf

Од третиот колоквиум имаше за дисконтирање и за влијание врз монополизираните сектори..:smir:

Член од
15 април 2009
Мислења
62
Поени од реакции
2
Да не му се наоѓаат на некој прашања по менаџмент?? :nesvest:
Од Либро иди земи си ги тиа прашањата што ги имаат. Во јануари на испитот паднаа 4 или 5, па тоа ти се добри 10-12 поени, во Јануари граница беше 31поен.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Управување со производот кога ќе дава оценки?

Член од
6 февруари 2010
Мислења
124
Поени од реакции
4
Статистика кога ќе дава оценки Славе, да не знае некој ?

sonja.m

SoNy
Член од
26 декември 2009
Мислења
38
Поени од реакции
0
знае некој колку вкупни поени се на испит по основи на економија и со колку се поминува ..?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom