Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дали има некој од постариве колеги што може да ми помогне за Еколошки менаџмент за 3 колоквиум, да не му текнува какво есејско прашање имало ....:icon_conf

aj nekoj so iskustvo neka mi kaze dali prasanjata sto bea staveni pred nekoj den po ekonomija mozat da mi pomognat da go polozam ispitot :D:D plsssss help !!!:(

Колеги на асистентот по економика Ефтимов кај му се наогаше канцеларијата ? :smir: позз

Колеги на асистентот по економика Ефтимов кај му се наогаше канцеларијата ? :smir: позз

горе измеѓу амфи1 и амфи2 право види по вратите ќе го приметиш ваљда името негово

Случајно да не има некој тестови етика или да не ги има извадено набројуванките во некојси текст фајл

Има некој готови есеи на темиве по Трговско право за повисока оценка? Ебизнис и Статистика (кај Калина) има резултати? На зефир уште нема ништо

Kolegi da ne znae nekoj od kolku saat polagame delovna etika utre?
fala odnapred:salut:

Да не му се наоѓаат на некој прашања по менаџмент?? :nesvest:

Дали има некој од постариве колеги што може да ми помогне за Еколошки менаџмент за 3 колоквиум, да не му текнува какво есејско прашање имало ....:icon_conf

Од третиот колоквиум имаше за дисконтирање и за влијание врз монополизираните сектори..:smir:

Да не му се наоѓаат на некој прашања по менаџмент?? :nesvest:

Од Либро иди земи си ги тиа прашањата што ги имаат. Во јануари на испитот паднаа 4 или 5, па тоа ти се добри 10-12 поени, во Јануари граница беше 31поен.

Статистика кога ќе дава оценки Славе, да не знае некој ?

знае некој колку вкупни поени се на испит по основи на економија и со колку се поминува ..?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom