Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 јуни 2007
Мислења
3
Поени од реакции
0
Да не знае некој во колку саатот е испитот математика ???

Член од
2 мај 2010
Мислења
69
Поени од реакции
2
Delovna e od 8 a matematika od 11:30... site sme ista grupa...

vXa

Член од
1 март 2009
Мислења
126
Поени од реакции
35
Многу лошо што ги ставија економија и деловна етика еден до друг. Да не знае човек што попрво да фати да читне. А башка има и уште многу за полагање до 14 јуни :)

vXa

Член од
1 март 2009
Мислења
126
Поени од реакции
35
До 24, 25 кога и да е, ќе се дознае точниот саат. Сега не се секирај, туку фати учи :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
27
Поени од реакции
0
graficite znaj si gi, eksternalii, monopol i kartel, agregatna pobaruvachka, asimetrichnite, filipsova, teorii za ekonomski ciklus, elastichnost na ponuda i pobaruvachka, smetkovodstvo na ekonomski rast, i sekako cela makroekonomija denes :) gore-dolu ovie se povtoruvaat
fala koleske

*Smurfette*

He smurfs me, he smurfs me not
Член од
10 јуни 2006
Мислења
538
Поени од реакции
38
Matematika ima nesto skrateno za ispit?

Член од
6 август 2008
Мислења
646
Поени од реакции
17
Си ја купуваш скриптата за прв колоквиум од либро, останатите две од колегата пајо си ги симнуваш од форумов ги учиш сите поделби како стихотворба и положуваш :)
Ќе може некој, ако не му е мука да ги постира, пошто 20 страни уназад вртам, не можам да најдам... ? Инаку, фала на информација. :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
Ќе може некој, ако не му е мука да ги постира, пошто 20 страни уназад вртам, не можам да најдам... ? Инаку, фала на информација. :)
Се изгуби ти колега :)

Еве ти али само за трет колоквиум, таа од втор колоквиум нејќе да ја внесе, ќе пробам да ти ја аплоудирам на друг начин...

Attachments

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
Еве и другата скрипта, и ќе заборавев, контактирај го Пајо за тоа како да платиш(ми се чини со уплатница можеш)...

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Да со уплатница ќе уплатиш 100денари само, можеш и во Либро да земеш уплатница, уште скриптата не беше постирана тие копија му направија...

:pos2:

Член од
10 февруари 2010
Мислења
55
Поени од реакции
2
U4am delovna etika za ispit i uste na kolokviumite ne mi bese jasno dali karakteristikite sto vazat za opstata etika vazat i za delovnata... mislam dali vo testot treba da gi zaokruzam kako to4ni (spored mene vazat ama ne sum sigurna deka delime ista logika so prof.) aj ako e nekoj siguren neka mi pise ... fala odnapred ... :smir:

Член од
6 август 2008
Мислења
646
Поени од реакции
17
Се изгуби ти колега :)

Еве ти али само за трет колоквиум, таа од втор колоквиум нејќе да ја внесе, ќе пробам да ти ја аплоудирам на друг начин...
Фала колега, ќе средиме со Пајо, нема проблем =))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom