ко што ми кажаа вчера од 10:30h во вторник, 25 мајДа не знае некој во колку саатот е испитот математика ???
Sigurno ti e ova za matematika?Delovna e od 8 a matematika od 11:30... site sme ista grupa...
fala koleskegraficite znaj si gi, eksternalii, monopol i kartel, agregatna pobaruvachka, asimetrichnite, filipsova, teorii za ekonomski ciklus, elastichnost na ponuda i pobaruvachka, smetkovodstvo na ekonomski rast, i sekako cela makroekonomija denes gore-dolu ovie se povtoruvaat
Ќе може некој, ако не му е мука да ги постира, пошто 20 страни уназад вртам, не можам да најдам... ? Инаку, фала на информација.Си ја купуваш скриптата за прв колоквиум од либро, останатите две од колегата пајо си ги симнуваш од форумов ги учиш сите поделби како стихотворба и положуваш
Се изгуби ти колегаЌе може некој, ако не му е мука да ги постира, пошто 20 страни уназад вртам, не можам да најдам... ? Инаку, фала на информација.
Фала колега, ќе средиме со Пајо, нема проблем =))Се изгуби ти колега
Еве ти али само за трет колоквиум, таа од втор колоквиум нејќе да ја внесе, ќе пробам да ти ја аплоудирам на друг начин...