Оценка можеш да земеш кај оној кој си го напишал во пријавата.Дечки имам едно прашање, се извинувам ако претходно било поставено и не сум го видел...
ме интересира дали можам да земам оценка по Економика кај проф. Димитар ( по смерот, треба да земам оценка кај проф. Олгица).
Дали има врска кај кого се зима оцена???
Дечки имам едно прашање, се извинувам ако претходно било поставено и не сум го видел...
ме интересира дали можам да земам оценка по Економика кај проф. Димитар ( по смерот, треба да земам оценка кај проф. Олгица).
Мислиме.Подобро да си земеш од проф. што ти е на смерот и неа да ја пишеш во пријавата затоа што можат и проблеми да ти прават после , зависи од проф. мене така ми се случи во 1 семестар. :smir: Туку да прашам и јас нешто. Мислите ли дека проф. по трговско во понеделник ке дава потписи, зашто последен ни е у вторник ????:wink:
И јас би бил благодарен ако ги стави,а може ли да се учи од скиптите за испит или од книга е подобро?Ke saka li kolegata PAJO_M da gi ostavi linkovite za skriptite ekonomika za prv i vtor kolokvium???Fala odnapred
Ke saka li kolegata PAJO_M da gi ostavi linkovite za skriptite ekonomika za prv i vtor kolokvium???Fala odnapred
Дечки имам едно прашање, се извинувам ако претходно било поставено и не сум го видел...
слушнав дека во вторник ќе дава потписи, а колку е точно нз поззАј кажете кога порфесоркава по економика ќе дава потиси? фала.поз
Ај кажете кога порфесоркава по економика ќе дава потиси? фала.поз