Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 ноември 2009
Мислења
48
Поени од реакции
2
Трговско за чек и за индустриска сопственост треба?

Член од
30 декември 2009
Мислења
17
Поени од реакции
0
Дечки имам едно прашање, се извинувам ако претходно било поставено и не сум го видел...

ме интересира дали можам да земам оценка по Економика кај проф. Димитар ( по смерот, треба да земам оценка кај проф. Олгица).
Дали има врска кај кого се зима оцена???

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
Дечки имам едно прашање, се извинувам ако претходно било поставено и не сум го видел...

ме интересира дали можам да земам оценка по Економика кај проф. Димитар ( по смерот, треба да земам оценка кај проф. Олгица).
Оценка можеш да земеш кај оној кој си го напишал во пријавата.

Член од
20 декември 2009
Мислења
155
Поени од реакции
0

Подобро да си земеш од проф. што ти е на смерот и неа да ја пишеш во пријавата затоа што можат и проблеми да ти прават после , зависи од проф. мене така ми се случи во 1 семестар. :smir: Туку да прашам и јас нешто. Мислите ли дека проф. по трговско во понеделник ке дава потписи, зашто последен ни е у вторник ????:wink:

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Подобро да си земеш од проф. што ти е на смерот и неа да ја пишеш во пријавата затоа што можат и проблеми да ти прават после , зависи од проф. мене така ми се случи во 1 семестар. :smir: Туку да прашам и јас нешто. Мислите ли дека проф. по трговско во понеделник ке дава потписи, зашто последен ни е у вторник ????:wink:
Мислиме.

Член од
20 февруари 2010
Мислења
27
Поени од реакции
0
Ke saka li kolegata PAJO_M da gi ostavi linkovite za skriptite ekonomika za prv i vtor kolokvium???Fala odnapred

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Ако знае некој дали има спомнато проф. по МЧР кога ќе дава потписи? Утре или среда?

Fak

Член од
30 октомври 2009
Мислења
72
Поени од реакции
1
Ke saka li kolegata PAJO_M da gi ostavi linkovite za skriptite ekonomika za prv i vtor kolokvium???Fala odnapred
И јас би бил благодарен ако ги стави,а може ли да се учи од скиптите за испит или од книга е подобро?

Член од
17 март 2007
Мислења
801
Поени од реакции
508

Колешке еве за втор колоквиум скриптата а за прв воопшто немав скрипта така да за тој дел не можам да ти помогнам
позз

http://www.box.net/shared/rodg75vo66

.За овие два дела слободно учете од скриптите

Член од
2 март 2010
Мислења
12
Поени од реакции
0
Nema vrska od kaj zemas bitno e koj profesor ke ti stoi vo prijavata i toj prof mora da ti dade ocenka.....po smetk vo prv semestar zemaa potpis od profesorkata a ocenka kaj profesorot zosto toj im bese vo prijavata

Член од
30 ноември 2007
Мислења
145
Поени од реакции
5
Ај кажете кога порфесоркава по економика ќе дава потиси? фала.поз

Член од
20 декември 2009
Мислења
155
Поени од реакции
0
Ај кажете кога порфесоркава по економика ќе дава потиси? фала.поз

Минатата недела давала на тие што носеле индекси на предавање, а за другите не знам. Би требало утре .:toe::helou:

Член од
2 мај 2010
Мислења
188
Поени од реакции
2
Здраво колеги, знаете кога ке даваат потписи по трговско и статистика?:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom