Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 ноември 2007
Мислења
145
Поени од реакции
5
ај уште трговско и прв хет трик за овој семестар:vozbud:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Според мене никакви.... Зашто веќе ја спуштил границата. Ја имам 14 ке идам на увид али џабе ќе е знам , едино ако си најдеш плус бодови али тоа незнам
Незнам ај математиката ми имаше смисла увидот.Овие што се со шифрарници од кај ке најдам поени коа компјутерски е прегледот и грешки скоро да не се прават.За шо му служе увидот незнам

Член од
27 февруари 2010
Мислења
31
Поени од реакции
1
сум почожила и статистика сега видов аааааа:vozbud::vozbud::vozbud:
ајде сега да се фрлиме на трговско право:wink::helou:

Член од
26 декември 2009
Мислења
43
Поени од реакции
1
А трговско знае ли некој од колку саат ќе се полага?

Член од
26 јануари 2010
Мислења
38
Поени од реакции
1
А трговско знае ли некој од колку саат ќе се полага?
Na TV-to na fax imase od 11 za trgovsko pravo, a spisoci seuste nema, barem taka mislam.

Nego aj nadvor od temava rezultati, da ve prasam so kolku ostanati predmeti od I mozam da odam vo II godina ??? :nesum:

Член од
26 декември 2009
Мислења
43
Поени од реакции
1
Na TV-to na fax imase od 11 za trgovsko pravo, a spisoci seuste nema, barem taka mislam.

Nego aj nadvor od temava rezultati, da ve prasam so kolku ostanati predmeti od I mozam da odam vo II godina ??? :nesum:
мислам дека треба да имаш 5 положени предмети од прва, за да се запишеш втора така имам слушнато, а колку е точно не знам

Член од
8 јануари 2010
Мислења
38
Поени од реакции
1

И јас знам дека треба да имаш 5 положени....односно треба да имаш од 45 кредити па нагореее :wink::salut:

Член од
8 јануари 2010
Мислења
38
Поени од реакции
1
И јас знам дека треба да имаш 5 положени....односно треба да имаш од 45 кредити па нагореее :wink::salut:
Извини грешка над 40 Кредити, како и да е 5 предмети треба да положиш од 7 :wink::wink::wink:

a do II ima uste 2 sesii taka ? vo juni i avgust ?
Да има уште 2 испитни сесии :salut:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Незнам ај математиката ми имаше смисла увидот.Овие што се со шифрарници од кај ке најдам поени коа компјутерски е прегледот и грешки скоро да не се прават.За шо му служе увидот незнам
Има грешка, ако не си добоил квадратче или пак си ја преминал границата.
На мене во прва година ми се случи да паднам со 24 Економија, а на увид испадна дека мојот шифрарник не ни прошол на компјутер - па они си пишале бодови од око.

Така да, одете на увид, за секој случај.

мислам дека треба да имаш 5 положени предмети од прва, за да се запишеш втора така имам слушнато, а колку е точно не знам
Не треба да имаш повеќе од два заостанати, за било која година. :)

Член од
8 јануари 2010
Мислења
5
Поени од реакции
0
Колеги ке може ли некој да ми ги прати презентациите по Трговско право....
e-mail jovanaivanova50@yahoo.com:pipi:

Фала ви однапред:helou:

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
koga e uvidot statistika?
Увидот во писмените работи ќе се изврши во петок (5.3.2010 година)
со почеток во 12:15 часот во кабинетот на асистентот.
Скопје, 3.3.2010 година Проф. д-р Славе Ристески
ете ти :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom