- Член од
- 30 ноември 2007
- Мислења
- 145
- Поени од реакции
- 5
ај уште трговско и прв хет трик за овој семестар
Незнам ај математиката ми имаше смисла увидот.Овие што се со шифрарници од кај ке најдам поени коа компјутерски е прегледот и грешки скоро да не се прават.За шо му служе увидот незнамСпоред мене никакви.... Зашто веќе ја спуштил границата. Ја имам 14 ке идам на увид али џабе ќе е знам , едино ако си најдеш плус бодови али тоа незнам
Na TV-to na fax imase od 11 za trgovsko pravo, a spisoci seuste nema, barem taka mislam.А трговско знае ли некој од колку саат ќе се полага?
Na TV-to na fax imase od 11 za trgovsko pravo, a spisoci seuste nema, barem taka mislam.
Nego aj nadvor od temava rezultati, da ve prasam so kolku ostanati predmeti od I mozam da odam vo II godina ??? :nesum:
мислам дека треба да имаш 5 положени предмети од прва, за да се запишеш втора така имам слушнато, а колку е точно не знамNa TV-to na fax imase od 11 za trgovsko pravo, a spisoci seuste nema, barem taka mislam.
Nego aj nadvor od temava rezultati, da ve prasam so kolku ostanati predmeti od I mozam da odam vo II godina ??? :nesum:
И јас знам дека треба да имаш 5 положени....односно треба да имаш од 45 кредити па нагореее :wink::salut:Na TV-to na fax imase od 11 za trgovsko pravo, a spisoci seuste nema, barem taka mislam.
a do II ima uste 2 sesii taka ? vo juni i avgust ?мислам дека треба да имаш 5 положени предмети од прва, за да се запишеш втора така имам слушнато, а колку е точно не знам
Извини грешка над 40 Кредити, како и да е 5 предмети треба да положиш од 7 :wink::wink::wink:И јас знам дека треба да имаш 5 положени....односно треба да имаш од 45 кредити па нагореее :wink::salut:
Да има уште 2 испитни сесии :salut:a do II ima uste 2 sesii taka ? vo juni i avgust ?
Има грешка, ако не си добоил квадратче или пак си ја преминал границата.Незнам ај математиката ми имаше смисла увидот.Овие што се со шифрарници од кај ке најдам поени коа компјутерски е прегледот и грешки скоро да не се прават.За шо му служе увидот незнам
Не треба да имаш повеќе од два заостанати, за било која година.мислам дека треба да имаш 5 положени предмети од прва, за да се запишеш втора така имам слушнато, а колку е точно не знам
Увидот во писмените работи ќе се изврши во петок (5.3.2010 година)koga e uvidot statistika?
До трговско право ќе напраиме 600 страј уште трговско и прв хет трик за овој семестар