Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ај уште трговско и прв хет трик за овој семестар:vozbud:

Според мене никакви.... Зашто веќе ја спуштил границата. Ја имам 14 ке идам на увид али џабе ќе е знам , едино ако си најдеш плус бодови али тоа незнам
Незнам ај математиката ми имаше смисла увидот.Овие што се со шифрарници од кај ке најдам поени коа компјутерски е прегледот и грешки скоро да не се прават.За шо му служе увидот незнам

сум почожила и статистика сега видов аааааа:vozbud::vozbud::vozbud:
ајде сега да се фрлиме на трговско право:wink::helou:

А трговско знае ли некој од колку саат ќе се полага?

А трговско знае ли некој од колку саат ќе се полага?

Na TV-to na fax imase od 11 za trgovsko pravo, a spisoci seuste nema, barem taka mislam.

Nego aj nadvor od temava rezultati, da ve prasam so kolku ostanati predmeti od I mozam da odam vo II godina ??? :nesum:

Na TV-to na fax imase od 11 za trgovsko pravo, a spisoci seuste nema, barem taka mislam.

Nego aj nadvor od temava rezultati, da ve prasam so kolku ostanati predmeti od I mozam da odam vo II godina ??? :nesum:
мислам дека треба да имаш 5 положени предмети од прва, за да се запишеш втора така имам слушнато, а колку е точно не знам

И јас знам дека треба да имаш 5 положени....односно треба да имаш од 45 кредити па нагореее :wink::salut:

И јас знам дека треба да имаш 5 положени....односно треба да имаш од 45 кредити па нагореее :wink::salut:

Извини грешка над 40 Кредити, како и да е 5 предмети треба да положиш од 7 :wink::wink::wink:

a do II ima uste 2 sesii taka ? vo juni i avgust ?

Да има уште 2 испитни сесии :salut:

Незнам ај математиката ми имаше смисла увидот.Овие што се со шифрарници од кај ке најдам поени коа компјутерски е прегледот и грешки скоро да не се прават.За шо му служе увидот незнам

Има грешка, ако не си добоил квадратче или пак си ја преминал границата.
На мене во прва година ми се случи да паднам со 24 Економија, а на увид испадна дека мојот шифрарник не ни прошол на компјутер - па они си пишале бодови од око.

Така да, одете на увид, за секој случај.

мислам дека треба да имаш 5 положени предмети од прва, за да се запишеш втора така имам слушнато, а колку е точно не знам

Не треба да имаш повеќе од два заостанати, за било која година. :)

Колеги ке може ли некој да ми ги прати презентациите по Трговско право....
e-mail jovanaivanova50@yahoo.com:pipi:

Фала ви однапред:helou:

koga e uvidot statistika?

Увидот во писмените работи ќе се изврши во петок (5.3.2010 година)
со почеток во 12:15 часот во кабинетот на асистентот.
Скопје, 3.3.2010 година Проф. д-р Славе Ристески
ете ти :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom