Ако се жалите на Статистика, кај ќе ви е крајот на Маркетинг и Менаџмент...Ах сеа тоа, лексикографи ќе изиграваме на испит... не знам што е толку сложено бројот на одговори да се напише во заграда како што беше информациони. Не само по статистика, туку воопшто за сите предмети зборувам...
Потешко е а ?:uvo:Ако се жалите на Статистика, кај ќе ви е крајот на Маркетинг и Менаџмент...Ајде, ајде... ќе помините сите
![]()
a be treba nie studentite na dekanat da se pozalime ....so e ovaa rabota....nekoi nesta ni u dvete knigi gi nema ......ovie od Slave lesno si pominaa
naumdb не ги лажи децатаПотешко е а ?:uvo:
Mnogu mnogu mnogu potesko....posebno menadzment:SПотешко е а ?:uvo:
леле да, ама исто и за 16то ваљда беше, баш тие ги мислев и он ми помогна пред да ги шифрирам по логика(ако може да има логика у формулите статистика- лево прекинат интервал, десно непрекинат)Луѓе да не ја заборавиме помошта на Драган.13-то прашање под г)... и има уште еден одговор вие го знаете веќе :pos2::pos2::pos2::pos2:
тешко да ја спушти, пошто сите ко што знаеме прв колоквиум е елиминаторен, така да треба да се еееептен тапа резултатите, па и тогаш да размисли дали да ја спушти границата.Со 18 а ако ја спушти може и со 16![]()
самиот професор рече дека за оценки до 8ца доволно е само да се учи од презентациите, за 9ка и 10ка од книга.Трговско право најпаметно е да си учите од книга бар за прв колоквиум зашто лани знаеше да даде и ситници што ги нема ни во презентации ни во скрипта..јас бар така поминав :smir:
Mnogu mnogu mnogu potesko....posebno menadzment:S
naumdb не ги лажи децата
Маркетинг е полесно од статистика
kolku se min poeni ?Aj cestito na site sto polozija mal biznis![]()
lele pa neli ona ni rece da si ucime verojatnost samo od sllajdovite.....a sea tioe normiranost i adaptivnost se u knigata na slave....... ne zaeba Kalina........Zenata nema principi kako ke i tekne
51 minimumkolku se min poeni ?
kolku poeni nosi mnogukraten izbor prasanje? a kolku kejs?51 minimum