Ако се жалите на Статистика, кај ќе ви е крајот на Маркетинг и Менаџмент... Ајде, ајде... ќе помините ситеАх сеа тоа, лексикографи ќе изиграваме на испит... не знам што е толку сложено бројот на одговори да се напише во заграда како што беше информациони. Не само по статистика, туку воопшто за сите предмети зборувам...
Потешко е а ?:uvo:Ако се жалите на Статистика, кај ќе ви е крајот на Маркетинг и Менаџмент... Ајде, ајде... ќе помините сите
a be treba nie studentite na dekanat da se pozalime ....so e ovaa rabota....nekoi nesta ni u dvete knigi gi nema ......ovie od Slave lesno si pominaa
naumdb не ги лажи децатаПотешко е а ?:uvo:
Mnogu mnogu mnogu potesko....posebno menadzment:SПотешко е а ?:uvo:
леле да, ама исто и за 16то ваљда беше, баш тие ги мислев и он ми помогна пред да ги шифрирам по логика(ако може да има логика у формулите статистика- лево прекинат интервал, десно непрекинат)Луѓе да не ја заборавиме помошта на Драган.13-то прашање под г)... и има уште еден одговор вие го знаете веќе :pos2::pos2::pos2::pos2:
тешко да ја спушти, пошто сите ко што знаеме прв колоквиум е елиминаторен, така да треба да се еееептен тапа резултатите, па и тогаш да размисли дали да ја спушти границата.Со 18 а ако ја спушти може и со 16
самиот професор рече дека за оценки до 8ца доволно е само да се учи од презентациите, за 9ка и 10ка од книга.Трговско право најпаметно е да си учите од книга бар за прв колоквиум зашто лани знаеше да даде и ситници што ги нема ни во презентации ни во скрипта..јас бар така поминав :smir:
Mnogu mnogu mnogu potesko....posebno menadzment:S
naumdb не ги лажи децата
Маркетинг е полесно од статистика
kolku se min poeni ?Aj cestito na site sto polozija mal biznis
lele pa neli ona ni rece da si ucime verojatnost samo od sllajdovite.....a sea tioe normiranost i adaptivnost se u knigata na slave....... ne zaeba Kalina........Zenata nema principi kako ke i tekne
51 minimumkolku se min poeni ?
kolku poeni nosi mnogukraten izbor prasanje? a kolku kejs?51 minimum