ЕДИТ:ај колеги честито 500 страни трачарење професори и остали слични активности, а и дај боже уше по многу да ни се множат.
1. @ #Серафимоски#. колега касниш.
2. МИЈАЛЧЕ САНТА RULEZZZZZZZZZZZZZZ !!!!!!!!!!!!
3. Која е страната за зачленување на Зефир ????
4. Млад надежен, бистар, студент од прва година на економски факултет со амбиции за освојување на економскиот свет, бара соодветна група за неговите способности која ке го прифати како член во истата за вежбите е-бизнис во првата група од 8-10 часот.
не е на одмет да се прочитат и тука/таму да се знае од прилика кој за што "зборел".Економика на претпријатие треба да се учат тие: според Боше вака...според Тоше онака...според Јоше кизнајт како....?
И јас сакам тоа да знам, а инаку колку чисто за информација Економика колоквиумот ни е на 1ви март Рекла: ` ај да не биде сабота ко деловна етика, ќе биде понеделник`Економика до која страна е прв колоквиум и кои страни се скратени? Постои тука таков шо се влече по предавања да ми каже?
Да , слушнав и јас... но слушнав и дека статистика ќе биде на 27ми.. :jaj:И јас сакам тоа да знам, а инаку колку чисто за информација Економика колоквиумот ни е на 1ви март Рекла: ` ај да не биде сабота ко деловна етика, ќе биде понеделник`
А јас баш слушнав како асистентката Марија вика: „Ќе биде после 27ми... Обично не го ставаме меѓу првите, ќе ве известиме поточно.“Да , слушнав и јас... но слушнав и дека статистика ќе биде на 27ми.. :jaj:
Ајааа немој само прв да ни е статистика А за трговско право да не знаете нешо коа ќе ни е 1 кол. ?Да , слушнав и јас... но слушнав и дека статистика ќе биде на 27ми.. :jaj:
На вежби коа ќе си идеш од 18 тогашA kolegi, znaete za e-biznis tretata grupa sto odi od 18 do 20h, koga ke treba da gi formirame timovite?
А јас баш слушнав како асистентката Марија вика: „Ќе биде после 27ми... Обично не го ставаме меѓу првите, ќе ве известиме поточно.“
:smir:
Вежби статистика има во четврток од 10-12 и во петок од 8-10.Што испадна сега со статистика вежбиве, кога ќе имам пак, прашувам за кај асистентот, Драган мислам се викаше ?