- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.324
- Поени од реакции
- 15.576
Како што ќе каже вери најс грл така и јас мојот глас иде за sonja.mЈас гласам за sonja.m
Како што ќе каже вери најс грл така и јас мојот глас иде за sonja.mЈас гласам за sonja.m
тешко да рипне нешто може некоја лекција ништо повеќе :wink:Aj nekoj so e na smer fin. menadzment da kaze dali zabelezal deka Javni finansii ripna edna tema profesorot. Toa mu e onaka od zanimacija ili ne treba za kolok. tie?
Некој истово прашање.Здраво колеги. Пред се на здравје распустот и со лесно во новиов семестар
Ќе може ли некој од претходните генерации да ме информира за Економика на претпријатие? Ми делува како лесна материја, ама првите 20-30 страни се без веза, нешто историја, па не знам дали да се тупам, да ги учам на памет... Какви се од прилика прашањата? Слични како Деловна етика шо ги даваше, само набројувања, или овој пат треба да се учи пооширно?
Фала ви однапред :helou:
исто на квадратНекој истово прашање.
Фала ти! :wink: Имајте убав ден. :helou:Економика ви се само набројуванки нема потреба од поопширно учење на материјалот.
Колеги знае ли некој што е бил досега на предавање по економика кои лекции ги имаме досега предадено и дали проф. спомна некоја web страна каде што можеме да најдеме некаков материјал, како што ни дадоа по трговско и статистика :smir: пишете ми
зошто никој не ми одговара?:pos2:
blagodaramМислам дека немаше, само кажаа во петок ќе има вежби за сите од 8 до 10 во амфи 3(втора група) и амфи 4(прва група).....