Жалам колега ама паднав па така да не знам :smir:Luge ajde malku kolegijalnost i pomos...me interesira od koja do koja strana e menagment 3 kolokvium i dali ima tabeli i slicni raboti koi ne treba da se ucat))
Imase izvestuvanja natablata za prva godina deka od 14-18.12 ke se zemat potpisi samo neznam dali ke e za vreme na predavanjata ili sekoj profesor ke si zakaze termin.Дали знае некој за сигурно дали од утре се земаат потписи?? Така слушнав дека преместиле за од утре !??![]()
Imase izvestuvanja natablata za prva godina deka od 14-18.12 ke se zemat potpisi samo neznam dali ke e za vreme na predavanjata ili sekoj profesor ke si zakaze termin.
точно!мислам дека за време на предавања е
Колку што знам... јануарската сесија почнува на 8 јануари. А менаџмент, мислам дека го слушнав професорот кај што зборува со Столе дека ќе биде кон крајот на јануари :raz: Менаџмент обично се полага меѓу првите предмети, но дали ќе биде сега така ќе видимеколеги да не знаете од кога почнува јануарска испитна сесија и дали менаџмент кажал отприлика кога ќе биде испитот?
Luge ajde malku kolegijalnost i pomos...me interesira od koja do koja strana e menagment 3 kolokvium i dali ima tabeli i slicni raboti koi ne treba da se ucat))