Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 октомври 2009
Мислења
20
Поени од реакции
0
Luge ajde malku kolegijalnost i pomos...me interesira od koja do koja strana e menagment 3 kolokvium i dali ima tabeli i slicni raboti koi ne treba da se ucat :)))

Член од
17 ноември 2009
Мислења
48
Поени од реакции
2
А економија кога треба да се договориме за семинарски и за теми ?

Член од
21 септември 2009
Мислења
77
Поени од реакции
0
Дали знае некој за сигурно дали од утре се земаат потписи?? Така слушнав дека преместиле за од утре !?? :toe:

*Smurfette*

He smurfs me, he smurfs me not
Член од
10 јуни 2006
Мислења
538
Поени од реакции
38
Дали знае некој за сигурно дали од утре се земаат потписи?? Така слушнав дека преместиле за од утре !?? :toe:
Imase izvestuvanja natablata za prva godina deka od 14-18.12 ke se zemat potpisi samo neznam dali ke e za vreme na predavanjata ili sekoj profesor ke si zakaze termin.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Дали сеа бидејќи нема усно кај Економија ќе се смали некако границата за 10ка евентуално 9ка??? што мислите колеги? пошто ако остане така тогаш дали и пет 10ки ке има во цела прва година... :toe:

Член од
12 ноември 2009
Мислења
122
Поени од реакции
0
postari kolegi kazete na sto da obrnime poveke vnimanie 3 kolokvium ekonomija.dali ke ima za presmetuvanja gdp ova ona...

mravka

in eternal embrace of flames
Член од
4 јануари 2008
Мислења
130
Поени од реакции
2
колеги да не знаете од кога почнува јануарска испитна сесија и дали менаџмент кажал отприлика кога ќе биде испитот?

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
колеги да не знаете од кога почнува јануарска испитна сесија и дали менаџмент кажал отприлика кога ќе биде испитот?
Колку што знам... јануарската сесија почнува на 8 јануари. А менаџмент, мислам дека го слушнав професорот кај што зборува со Столе дека ќе биде кон крајот на јануари :raz: Менаџмент обично се полага меѓу првите предмети, но дали ќе биде сега така ќе видиме :)

Член од
19 октомври 2009
Мислења
51
Поени од реакции
2
Luge ajde malku kolegijalnost i pomos...me interesira od koja do koja strana e menagment 3 kolokvium i dali ima tabeli i slicni raboti koi ne treba da se ucat :)))

Цела последна тема, сите оние портокаловите, а нема ништо исфрлено :wink:

Инаку, да не знае некој кога ќе даваат Меѓународна и Англиски потписи?

Член од
21 септември 2009
Мислења
77
Поени од реакции
0
Ај денес ако бил некој на англиски нека каже дали спомнала за потписи,кога??!!?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom