Жалам колега ама паднав па така да не знам :smir:Luge ajde malku kolegijalnost i pomos...me interesira od koja do koja strana e menagment 3 kolokvium i dali ima tabeli i slicni raboti koi ne treba da se ucat ))
Imase izvestuvanja natablata za prva godina deka od 14-18.12 ke se zemat potpisi samo neznam dali ke e za vreme na predavanjata ili sekoj profesor ke si zakaze termin.Дали знае некој за сигурно дали од утре се земаат потписи?? Така слушнав дека преместиле за од утре !??
Imase izvestuvanja natablata za prva godina deka od 14-18.12 ke se zemat potpisi samo neznam dali ke e za vreme na predavanjata ili sekoj profesor ke si zakaze termin.
точно!мислам дека за време на предавања е
Колку што знам... јануарската сесија почнува на 8 јануари. А менаџмент, мислам дека го слушнав професорот кај што зборува со Столе дека ќе биде кон крајот на јануари :raz: Менаџмент обично се полага меѓу првите предмети, но дали ќе биде сега така ќе видимеколеги да не знаете од кога почнува јануарска испитна сесија и дали менаџмент кажал отприлика кога ќе биде испитот?
Luge ajde malku kolegijalnost i pomos...me interesira od koja do koja strana e menagment 3 kolokvium i dali ima tabeli i slicni raboti koi ne treba da se ucat ))