kolega ti pisav na profilot...vidi pa prati mi poraka ako ne ti e tesko..FALAAjde пишете список да проверам за цела кајгана... хахаха... јас ќе идам, па кој сака нека ми пише порака со име и презиме или тука на форум ќе му проверам
Елка ??? кај ке има елка ?? -- зашо не ми текнува дека лани имаше елка или немаше ?Што е плукан, еве јас нонстоп ги фалам, ваков факултет... па би ни завиделе и Харвард, Оксфорд, МИТ и остали (да не зборувам за нашиве банана приватни факултети, т.е. печатници за дипломи) за тоа колку се посветени студентите од УКИМ... и едно прашање имам, кога ќе ни ја постават елката да се порадуваме на новава година...
Јас би сакала да ја прашам професорката кога полагаме однесување на потрошувачи зошто изглеа никој не знае од форумџииве :pos2:Инаку вчера на царинска, професорт не искритикува дека многу плукаме по институциите(факултетот конкретно) по форуми(кајгана конкретно).
Така да читан е доста форумуф па поставувајте му прашања на професори тука :pos2::pos2::pos2:
:nenene:А финансиско сметководство има ли резултати?
Поздрав до професорите/асистентите кои критикуваат дека се плука по факултетот. Само читајте и после обвинувајте дека плукаме. Нема потреба да превземате нешто, битно читајте...Инаку вчера на царинска, професорт не искритикува дека многу плукаме по институциите(факултетот конкретно) по форуми(кајгана конкретно).
Така да читан е доста форумуф па поставувајте му прашања на професори тука :pos2::pos2::pos2:
Мислам дека лани немаше, ама пред две години имаше ептен убава елка во центарот на факултетот... се беше украсено, ова она, тинтири минтири Нема заебанции бре, економисти сме или што... мора све нај најЕлка ??? кај ке има елка ?? -- зашо не ми текнува дека лани имаше елка или немаше ?