Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
колеги кога полагаме однесување на потрошувачи? :smir:

би требало да објават денес резултати сметководство ако има истакнато некој ако знае нека каже

професорката била на пат а морала првин да ги види таа резултатите оти многу паднати имало ( 60% ) :nesvest: ако има резултати денеска Ве молам колеги за известување Поздрав :salut:

сега се вратив од факс нема резултати сметководство :baeh:

Резултатите сметководство ги ставиле некаде околу 4 часот.Бев да видам , границата за поминување е 50 бода, оние кои имаат од 45-49 се со услов пуштени за на трет , но потребно е изгубените бодови да ги надоместат.Оние кои не успеале да го исполнат условот од прв колоквиум , одат на испит.
Резултатите генерално лоши , по моја проценка околу 25 посто паднале на овој , а уште 15 посто се условени за на трет.....

Резултатите сметководство ги ставиле некаде околу 4 часот.Бев да видам , границата за поминување е 50 бода, оние кои имаат од 45-49 се со услов пуштени за на трет , но потребно е изгубените бодови да ги надоместат.Оние кои не успеале да го исполнат условот од прв колоквиум , одат на испит.
Резултатите генерално лоши , по моја проценка околу 25 посто паднале на овој , а уште 15 посто се условени за на трет.....

fala kolega da znaev deka ke odis da ti kazev da vidis za mene :wink:

Ajde пишете список да проверам за цела кајгана... хахаха... јас ќе идам, па кој сака нека ми пише порака со име и презиме или тука на форум ќе му проверам :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom