Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Dali granicata po etika ke bide spustena?
Ja padnav za edno prasanje... ama nemozev da ja najdam prof. da ja prasam dali ke mi dozvoli da idam na vtor.
Ima nekoj po detalni informacii?
PS MRAZAM ETIKA FILOZOFII LOGIKI I PREDMETI SO VAKVA MATERIJA!!!!

Profesorkata rece deka tie sto imaat 56 poeni kje se smatraat za studenti so pominale na prv kolokvium, strogicko bese malce od nejzina strana za edno prasanje da ja otvori dusickata ali toa e toa:smir:

Ja sakav da prasam, kako e matematika na ispit? :)

Член од
5 август 2008
Мислења
558
Поени од реакции
180
Profesorkata rece deka tie sto imaat 56 poeni kje se smatraat za studenti so pominale na prv kolokvium, strogicko bese malce od nejzina strana za edno prasanje da ja otvori dusickata ali toa e toa:smir:

Ja sakav da prasam, kako e matematika na ispit? :)
Зависи која група ќе ти се падне. Јас кога полагав имше една група без веројатност и без интеграли, а другите задачи беа релативно лесни.

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
aa da ne znae nekoj po greska smetkovodstvo da ne im teknalo rezultatite da gi zakacat na oglasna tabla?:smir:

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
aa da ne znae nekoj po greska smetkovodstvo da ne im teknalo rezultatite da gi zakacat na oglasna tabla?:smir:
Резултати по основи на сметководство ги закачија вчера на огласна табла накај 3 саат.
Границата за поминување е ставена на 60 , со тоа што сите оние кои имаат над 55 бода имаат право да полагаат втор колоквиум

Денес Еколошки менаџмент пушти по прв пат список , и објаснуваше дека со присуство се добива повисока оценка.
Прашање до постарите колеги - со присуство на колку од 14те преостанати предавања се добива поголема оценка?

СтрумичанецО

infinite harmonies...
Член од
21 март 2006
Мислења
506
Поени од реакции
46
Денес Еколошки менаџмент пушти по прв пат список , и објаснуваше дека со присуство се добива повисока оценка.
Прашање до постарите колеги - со присуство на колку од 14те преостанати предавања се добива поголема оценка?
лани исто беше за нас, пушташе после прв колоквиум список секој час, за да добиеш поголема оцена бараше 80-85% редовност, грубо околу 12тина потписи, ако ги одржи сите 14 кои му се планирани... меѓутоа често се случуваше да отсуствува од часови па со некои 8-9 потписи даваше повисока оценка. и немојте да се лажете да потпишувате колеги, чита на крај од часот, кој нема присутен а е потпишан се чкрта од список и нема повисока оценка.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.008
Поени од реакции
5.655
Како сметководител изразува љубов??? :)

Ти си мој капитал, пазар на мојата љубов... Те сакам рационално, економично... Без оглед на амортизацијата, никогаш нема да те расходувам од љубовта на конто сомнителни и спорни побарувања. Те сакам како вишок во производство! Ти си пазар на мојата душа... Никогаш нема да те ставам на отпишана вредност зашто ти си мој вонреден приход... :raz: Може ќе падне некоја на ова, а? :raz: :pos:

Член од
26 октомври 2009
Мислења
172
Поени од реакции
38

Ти си мој капитал, пазар на мојата љубов... Те сакам рационално, економично... Без оглед на амортизацијата, никогаш нема да те расходувам од љубовта на конто сомнителни и спорни побарувања. Те сакам како вишок во производство! Ти си пазар на мојата душа... Никогаш нема да те ставам на отпишана вредност зашто ти си мој вонреден приход... :raz: Може ќе падне некоја на ова, а? :raz: :pos:
hahah ako ne e i taa ekonomistka tesko deka ke te razberi:pos2::pos2::pos2:

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160

:pipi:

padnav vekje hahahahahahah

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom