Мислам дека прашањата носат по 2 поени, со 18 си положен, а мислам дека со 16 пушта условно на втор
Ок, фала... а утре ќе имаме предавања? Се надам ќе имаме, да дознаам веќе еднаш границава менаџмент дали е спуштена ...
Мислам дека прашањата носат по 2 поени, со 18 си положен, а мислам дека со 16 пушта условно на втор
Добри сте биле ние сме од 4 до 7 на предавање Инаку истиот принцип ни го кажа, се запишуваме за активност на списокот и демек ќе имаме повисоки оцени. Сепак не ми е проблем англиски така да не се грижам многу за него.Да ти кажам лани како беше англиски - се будалевме идевме на предавања од 2 до 5 поручек колку шо памтам, и така пун анфи 1 си беше стално - типката (професорката) пушташе списоци за редовност активност - ( демек ако си кажал нешо на часот плус за активност имаш - али сите се запишувавме ) и сето тоа за џабе. И требаше да има колоквиум али професорката не знаеше колку души го слушаме предметот и договориле само 1 амфи за полагање и коа дојде време за полагање - милион студенти дојдоа немаше место да се седи ( нешто ко предавањата на Шуклев ) и така се откажа колоквиумот и се одржа само испит кој БЕШЕ ПРЕЛЕСЕН !!!!! полесен не сум сретнал до сеа жими се беше полесно од англиски у основно со сум учел. И BTw тој испит фактиќки се водеше како колоквиум а регуларниот у февруар беше истиот несменет исти прашања исто се. И сите што немаа избрано англиски беа крајно љубоморни
И нема зашто да ти биде ..... со 2 саата учење 100 бода имав ( od 100 vkupno ):helou:.Добри сте биле ние сме од 4 до 7 на предавање Инаку истиот принцип ни го кажа, се запишуваме за активност на списокот и демек ќе имаме повисоки оцени. Сепак не ми е проблем англиски така да не се грижам многу за него.
Само што она нагласи дека лани било крш и затоа сеа сака да не се повтори истото, значи може ќе биде поорганизирана годинава
Не, економија има истакнато само од вчера..колоквиум основи на сметководство за да не има резулати денес ?????
.
26 поени минимум:smir:Колку е минимум за економија?
sredaКолеги, а коа почињаме со предавања да не знае некој? :smir:
Да, на 40,00 поениKolega ova se odnesuva na Osnovi na menadzment??? Na 40 e granicata?