Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Mummy бирај маркетинг комуникации,без размислување.Многу интересен предмет.Зе изучува стрикно Маркетинг миксот со акцент највеке на advertising и процесите околу осмислувањето на кампањата,бирање на медиумите ,тајминг,Гант табела и тако даље...

и да,МТП го предава Митре и на предавања слушам било многу релакс,ама колоквиумите ги прави СРЈ :)

Mummy бирај маркетинг комуникации,без размислување.Многу интересен предмет.Зе изучува стрикно Маркетинг миксот со акцент највеке на advertising и процесите околу осмислувањето на кампањата,бирање на медиумите ,тајминг,Гант табела и тако даље...

и да,МТП го предава Митре и на предавања слушам било многу релакс,ама колоквиумите ги прави СРЈ :)
А маркетинг комуникации не го предава Снежана што сите ја пцујат? Знам дека сите го мразат основи на маркетинг така да самиот збор маркетинг во предмет ми ствара анти - симпатии:)
Плус задолжителен ми е интернет - маркетинг, па да не ми се фатат 500 набројувања и табели некои глупави.

Можи да ми кажи некој на кој смерови останаја слободни места?

Бев да видам листа за тоа вонредните што се и имаше само една како што приметив. Може да ми каже некој отприлика колку вонредни имало дека како што видов јас имаше околу петнаесетина меѓу кои и мене ама да не имало уште некоја листа каде што има и други а да не сум приметел.

aaaaaaa moze da se prefrlam u 2ra? jas se zapisav na marketing onaka cisto radi sto nemase guzva na salterot za razlika od salterot na finansiski :) a inace sakav da idam na menadjment ali epten me isplasija deka nemalo sansi da vlezam na drzavna, a sea si vidov deka kje sum si vlezela bez problem. Nego, slusnav neso deka ne davale od lani pa i ovaa godina da se prefrlas od eden na drug smer pa jas da si prasam fino lepo :) A, i dali preminuem na privatna ako se prefrlam :)

mozes da se prebacis samo an e-biz i na finan mendz. nemozes se doplaka 20evra,ali da znaes ako si drzavna a sakas da se prebacis ke bides privatna kvota ali malce ke ti bide glup potegot zs godinava za razlika od lani pustaat 85 luge u drzavna kvota

Многу нови колеги и колешки. И маарко. : )

Ако треба нешто, јас и Chains сме овде, него може и на факс да го барате - мене не толку.
Али ај ќе почнам да идам, ти ветувам Chains :)

И спремајте се, на 15ти ни е прв час... :vozbud: (п.с. не сум сигурен)

брат ти се заебаваш или озбилно овоа???

Се збунил нешто :)

Многу нови колеги и колешки. И маарко. : )

Ако треба нешто, јас и Chains сме овде, него може и на факс да го барате - мене не толку.
Али ај ќе почнам да идам, ти ветувам Chains :)

И спремајте се, на 15ти ни е прв час... :vozbud: (п.с. не сум сигурен)

И тоа какви колешки :) :) :)

Абе у пм. значи мојата генерација и у средно и тука на факс е тиња(за убавина)...сеа не дека ја прибирам...ама коа ги видов минатата година таа генерација и оваа сега шо се упишаа...можам јасно и гласно да го констатирам горе наведеното!:helou:

u lanskata generacija ima mn top koleski ovaa sea isto ima neso ali ne sum gi videl site :D

od 15ti u amfi 4 ke vidime so kako

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom