Pa ko sto razbrav,vo juni dal 2-3 prasanja so kratok odgovor,sto znaci deka ne bilo na opticki,poso mn malce bile studenti na ispit pa imal vreme da pregleduva.eli=];2805311 напиша:Ke moze nekoj da mi kaze sociologija sto kako dava na ispit dali ima esej?
Се... од чистач до менаџерВо Струга ќе има дисперзирани студии од економскиот факултет ,,св Кирил и Методиј,, и тоа два смера Финансиски менаџмент и Сметководство и ревизија...Сигурен сум дека ќе се запишам на еден од овие два факултета. Но тука е и проблемот. Прашањето ми е - кој факултет е поперспективен во денешно време? Кој има поголеми тешкотии? Што може да се работи со едниот, а што со другиот факултет?
:pos2::pos2::pos2: убаво кажаноСе... од чистач до менаџер
сметководство е катиљ смер.. имаш милијарда сметководства....боље бубај си и иди си на менаџментако можи некој да ми каже дали смерот финансиски менаџмент е подобар од сметководство и ревизија или...
Во Струга ќе има само Сметководство и Финансиски Менаџмент... нема од другите смерови. Сега искрено, кој и да го избереш горе-доле е исто, во Скопје попопуларен е Финансиски менаџмент... но и двата се одлични смеровисметководство е катиљ смер.. имаш милијарда сметководства....боље бубај си и иди си на менаџмент
сметководство е катиљ смер.. имаш милијарда сметководства....боље бубај си и иди си на менаџмент[/qu
хахах како да не не го вреѓај смерот