Добро што сакаш сега? Ти кажав убаво и крај енд оф стори. Ти кажав барај си, пошто не си ми многу значаен па да ти објаснувам знаеш?
Ти мислиш едно ја друго и што сега, ме направи демек брееј. Досаден си. Верувај што сакаш, мисли што сакаш, мене утре ме чека интервју за работа, и тоа ми е поважно од тебе верувај.
многу сте ми чешитни вие со комплексите од приватен.
нели тебе сјајно ти одеше на државен така ? Математика во феб., ама вториот феб, статиска во септ, кога дојде до менаџмент и маркетинг, е од ними веќе виде зорт и мораше да бегаш, и ТОЧНО е не пиша квадрат, туку ќе пишеше и за да не пишиш се префрли на еурм, то е исто толку очајнички како во средно што се префрлуваат учениците за да не бидат избркани.
Епа тоа е квалитет, снаодливост, сите сте таму вешти студенти оти точно пред да пишите квадрат се префрлате...
од пусто лесно не се отпиша ти .. туку
прочитав некаде те заклучиле в кабинет, не дека нема писхици, ама и има еден малце поинаков аспект, а тој е, ако во средно ученички ќе провоцираа(читај шмекаат) некој професор и тој ќе му пишва петки, оти не можи ништо друго да му направи(малолетни се), на факс. стојат малце поинаку работите, ако провоцира треба да е спремна да оди докрај
оти тука проф немаат некое законско ограничување
барем не големо (ако не е принуда ofc, која е тешка за докажување