1.I togas Lazar mu rece na Tempo povedi gi makedoncite kon evropa i Tempo gi krena racete i crvenoto more se razdvoi na dva dela i makedoncite se udavija na suvo
2.I togas Lazar mu rece na kofi anan ili toa bese nekoj aman od oman ne!Lazar mu rece na gospod na pocetokot bese zborot ah ne aj podobro ja da si svirkam
3.Koj e ovoj be Dragi Spaga sto dobil nagrada za najbolji glumec pa se znae deka najboli od site sum ja be glumec reziser pred kamera pozadi kamera ma koj e ovoj so mi se mesa u stipki.Tozorec!!!!!!!!!! me vikavte sefe nemoj ti na mene sefe za skauting u new york prv si a ovamu pojma nemas deka tuka tipce mi krade nagradite za najbolji glumec a sefe kako se vika filmot zena mi Mira pak masturbira a toa mora da e nekoja psiholoska drama sefe ne sum rabotel na toj film epa ne si rabotel koa po cel den svirkas celo selo voli belo odma da organiziras kasting za glavna glumica snimame film znaci ja u glavna uloga mora da se objavi i obzna koj e najbolji glumec a kako ke se vika filmot sefe zena mi Mira za pretsednik Branko pak ke go bira i aj mrdi da ne te pratam da mu bides sovetnik na Ljubco