Еднооки!

NaTaLi

BabaSera pod Ste4aj
Член од
22 април 2006
Мислења
1.061
Поени од реакции
17
Samo triologijata ja iam gleano, i za tie 15ina minuti ne prestanav da se smeam. Koa otide Branko kaj Putin lelelele i Vraniskovski koa zborese na srpski i na gr4ki :pos: Sosema ja imaat pogodeno intonacijata na likovite, posebno na Bucko i na Branko :pos: Abe top se :)

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
ги немам гледано така да незнам али дека се бољи од K-15 тешко
на K-15 им нема рамен за сега легенди се

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
хехех добра е емисијата..со пецко заедно..добра идеи, и добра реализација :wink:

D

DJ_DEXTER

Гостин
Закон се. Сум го гледал тоа со ГОСПОДАР НА ПРСТЕНИТЕ. хахах многу е добро.

Wuppy

۞HyperBaby۞
Член од
22 мај 2006
Мислења
467
Поени од реакции
1
Абе добра емисија...неглеам многу тоа пецко али ова сварно ми стана интересно.Ко ненормална сум се смеела особено за онаа од вртелешла „Јас сум Мерлин Монро„хахахах:poss::poss::pos2::pos2:

Lord Vader

The dark side
Член од
10 јуни 2006
Мислења
95
Поени од реакции
0
Mnogu e dobra serijata i mislam deka ni trebase na programata nesto takvo.Jagledam redovno i mislam deka Branko e najdobro napraven.

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Инаку тоа што го напишал Андроник дека има 10 % гледаност и не ме чуди поради што многу од гледачите се лепат на телевизорот во 11:40 бидејќи на телетекстот пишува волшебнички во 11:35 а всушност тогаш уште има а1 спорт па потоа почнува еднооки па потоа има а1 метео и мислат дека во секој момент може да почне а уствари почнува после 1 саат,т.е.А1 цел телетекст им е испревртен а инаку повеќето од другарите и многу што ги познавам ги мразат еднооки.Мене понекој пат ми се навистина смешни а по некој пат ми се глупи.Инаку дека е нешто поново од македонциве во тоа сум сигурен...се што можам да им кажам е :bravo:

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Најбоље од све е најавната песна...леле леле леле леле....леле леле леле леле леле...

Wuppy

۞HyperBaby۞
Член од
22 мај 2006
Мислења
467
Поени од реакции
1
TpH_Bo_OkO напиша:
Најбоље од све е најавната песна...леле леле леле леле....леле леле леле леле леле...
Леле сварно шема е најавната песна ТОП:poss:
Абе а коа има реприза преку неделата?Ја знам дека само у сабота има ама оваа сабота не глеав?Ај ако знае нека казе некој?

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
Extra se nema so. MIslam deka repriza ima u nedela pred Volsebnicki. Ali da ne te izlazam proveri si. Inace mn. dobra emisija i se soglasuvam deka najavnata pesna im e sema :)

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36
Najdobro nesto sto sum go videl u makedonska produkcija... Se utepav od smeenje koga gi gledav, steta sto nemozam pocesto da gi fatam.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Добри се !
Посебно песните им се закон. :)

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
:bravo: ЗАКОН ЕЕЈЈЈЈЈ. БОЉЕ ЕМИСИЈА НЕАМ ГЛЕДАНО , ПА ПЕСНИТЕ КАКВИ ИМ СЕ па се шо им лежи на душа кажуваат...

Wuppy

۞HyperBaby۞
Член од
22 мај 2006
Мислења
467
Поени од реакции
1
Глеам вака така највише тоа глеаме,абе од вакви политичките емисии не глеам ама ова ми е најшема сварно.

Kajgana Shop

На врв Bottom