Евтини авионски карти

Член од
27 февруари 2023
Мислења
2
Поени од реакции
0
Апликацијата е пребарувач на летови/хотели
Исто како да барај кајгана форум на Гугл, не продаваат они летови туку те носи до места (агенции) кои продаваат.
Ја имам користено многу пати за да пребарам најефтин/наједноставен начин да стигнам на посакуваната дестинација
Така де, те насочува кон агенции кои нудат најефтин билет. Значи имаш добро искуство.

Член од
30 декември 2014
Мислења
378
Поени од реакции
460
Член од
11 април 2012
Мислења
4.613
Поени од реакции
5.314
Ready for an adventure? Explore the Golden State with flights to California! Whether you're dreaming of the beaches in Malibu, the tech buzz of Silicon Valley, the vibrant arts scene in San Francisco, or the Hollywood glamour of Los Angeles, there's something for everyone. Book your flights to California today and start your unforgettable journey.
Krevet imat?

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.434
Поени од реакции
2.433
Пак проблеми со Визер,вчера од Франкфурт за Скопје не полетале,ефтини карти на крајот испаѓаат најскапи...малтретирање изгубено време,итн

Член од
11 април 2012
Мислења
4.613
Поени од реакции
5.314
Пак проблеми со Визер,вчера од Франкфурт за Скопје не полетале,ефтини карти на крајот испаѓаат најскапи...малтретирање изгубено време,итн
Кој е летот друже од кој аеродром? Баш ме интересира, точно има поплави низ Европа и не е најсјајна ситуацијата

ама во случајот ако отвориме на официјалната страна од аеродромот во Франкфурт вика дека вчера имало 1 лет од Франкфурт за Скопје и истиот полетал на време
Па дури и компанијата била луфтханза

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.383
Поени од реакции
4.309
Кој е летот друже од кој аеродром? Баш ме интересира, точно има поплави низ Европа и не е најсјајна ситуацијата

ама во случајот ако отвориме на официјалната страна од аеродромот во Франкфурт вика дека вчера имало 1 лет од Франкфурт за Скопје и истиот полетал на време
Франкфурт Хан, многу мислат дека тоа е единствениот аеродром :pos:

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.434
Поени од реакции
2.433

Околу
200 наши сограѓани, од вчера, се заглавени на
✈️
аеродромот Хан во околината на #Франкфурт - веќе 20 часа. Спијат на столици и на подот на аеродромот, гладни, жедни, преморени и под стрес.
❗️
Во Скопје требаше да слетаат во 1 часот по полноќ, а сега сме 17.30 ч.и уште не се полетани.
Компанијата #Виз #Ер неколку пати го одложила летот без објаснување, а на патниците ниту им обезбедила сместување, камоли храна.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.613
Поени од реакции
5.314
Околу
200 наши сограѓани, од вчера, се заглавени на
✈️
аеродромот Хан во околината на #Франкфурт - веќе 20 часа. Спијат на столици и на подот на аеродромот, гладни, жедни, преморени и под стрес.
❗️
Во Скопје требаше да слетаат во 1 часот по полноќ, а сега сме 17.30 ч.и уште не се полетани.
Компанијата #Виз #Ер неколку пати го одложила летот без објаснување, а на патниците ниту им обезбедила сместување, камоли храна.
Зашто нели Визер има завера против Македонците, чисто за информација голем дел од Европа е во невреме и поплави што може да имало влијание на овој откажан лет (не велам дека тоа е причината велам може да е)

ако невремето не влијаело на овој лет ќе си добијат оштета и тоа е тоа, ако невремето влијаело на ова и со Емиратес да бил летот исти к.рац ќе било

Член од
5 март 2018
Мислења
16.450
Поени од реакции
18.707
Види тоа што е откажан летот нема врска со Виз ама тоа дека се клошарска компанија е друг муабет. Нас ни дадоја 5 евра ваучер за летот кој ни каснеше, со тие пари кафе и вода не можиш да купиш на аеродром.

Мене сега пак ми го поместија летот од Тирана за Барселона две недели пред поаѓање, шо за среќа ми оди во прилог новиот тајминг.
Се надевам ќе полетаме на време и ќе ме поштедат од дополнителни стресој

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.196
Поени од реакции
2.195
Абе ако толку ви смета виз иди летајте со емирејтс, платите карти 10 пати поскапи, и ќе ручате у авион може и некоја стјуардеса ќе ве погали... Откажани летови има и тоа не зависи од компанијата туку од надворешни фактори, а тоа коа ќе платиш карта 1450 ден. и ќе ти го одложат летот и очекуваш тебе виз да ти плати ноќевање у хилтон у сред виена.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.529
Поени од реакции
66.062
Абе ако толку ви смета виз иди летајте со емирејтс, платите карти 10 пати поскапи, и ќе ручате у авион може и некоја стјуардеса ќе ве погали... Откажани летови има и тоа не зависи од компанијата туку од надворешни фактори, а тоа коа ќе платиш карта 1450 ден. и ќе ти го одложат летот и очекуваш тебе виз да ти плати ноќевање у хилтон у сред виена.
И тоа што викаш, што кур има време на летање кое море да се почитува... дојди си и онака кога сакаш на аеродром, па ке се качуваме како во комби за Дејловце, кој каде фати место. И не, не зборам за надворешни фактори.

Kajgana Shop

На врв Bottom