Сега летаа мој блиски на оваа дестинација. Провери ја рутата Солун-Милано-Берлин за октомври. Само у Милано ќе дремиш неколку саати ништо страшно, најефтино излегувашеЕвтини карти за Берлин дали се најдуваат, за почеток на октомври? Не мора да е од Скопје, одговара и Солун, Софија, Белград...
Од Скопје имаш многу добра понуда со Адриа директен лет за 260 евра, но важи само за 6 Октомври.Евтини карти за Берлин дали се најдуваат, за почеток на октомври? Не мора да е од Скопје, одговара и Солун, Софија, Белград...
Кога барате помош за карти треба да напишете што повеќе детали, како на пример дали повратна или карта во еден правец, дали се датумите фиксни, и сл. зошто цената на картата варира во зависност од тоа. Еве јас од Скопје најдов за Мелбурн за 1290 евра, од Истанбул со Емирати до Мелбурн е 1032 евра, а со Катар Ервејс од Истанбул е 960 евра, а до Истанбул можеш да одиш со автобус.zdravo decki,
ve moilam ako imate nekoj predlog za avionski karti od skopje do melburn, nekade okolu nova godina. gledav ceni od skopje okolu 1500 eur. ne mi e bitno da e od skopje moze i sofija, solun itn... blagodaram odnapred...
Бидејќи датумите не ти се фиксни, тогаш е многу полесно да најдеш поефтина карта. Оди директно на сајтот на Катар Ервејс и напиши било кој датум, ќе ти исфрли повеќе опции. На пример, еден ден за одење картата беше 470 евра, додека веќе следниот беше 700 и нешто. И за враќање слично. Мислам дека нема да ти биде проблем да се снајдеш. Ако времето не ти игра улога, тогаш најефтино е да одиш до Истанбул со автобус за 60 евра повратна карта, ама ќе се клацкаш околу 12 часа. Ако пак ти се брза, гледај со Туркиш или Пегасус карта до Истанбул и свршена работа. Во секој случај ќе излезе помалку од 1500 евра.blagodaram patnik,
se raboti za povratna karta i fleksibilni se datumite da kazeme odenje od 25-30 dekemvri a vrakjanje od 15-20 januari 2013....neznam dali e poeftino da se odi posle nova godina ili pred....mi odgovara sekako bidejki treba na 13 januari da sum vo melburn a potoa da se vratam za skopje...
Види на страницата на Air Prishtina, тие летаат за Дизелдорф или прашај во нивното преставништво во Мавровка.ve moilam ako imate nekoj predlog za avionski karti od Skopje do Düsseldorf, ovaa sabota (29 septemvri) povratna? blagodaram odnapred
http://www.belleair.eu/ или тука ја купи онлајн или како што ти посочија оди во претставништвото на airpristinave moilam ako imate nekoj predlog za avionski karti od Skopje do Düsseldorf, ovaa sabota (29 septemvri) povratna? blagodaram odnapred