Евтини авионски карти

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Евтини карти за Берлин дали се најдуваат, за почеток на октомври? Не мора да е од Скопје, одговара и Солун, Софија, Белград...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Евтини карти за Берлин дали се најдуваат, за почеток на октомври? Не мора да е од Скопје, одговара и Солун, Софија, Белград...
Сега летаа мој блиски на оваа дестинација. Провери ја рутата Солун-Милано-Берлин за октомври. Само у Милано ќе дремиш неколку саати ништо страшно, најефтино излегуваше :)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Од Скопје имаш многу добра понуда со Адриа директен лет за 260 евра, но важи само за 6 Октомври.
Преку Солун не знам дали ќе можеш да ги фатиш термините Милано-Берлин со ryanair како што вика леандра, да не треба да чекаш 20 часа.
Провери си најдобро на странава ryanair.com.

https://www.adria.si/en/fly-with-us/reservations-1/

Со Јат има уште поефтино од Скопје на 3 и 8 Октомври (20.864 РСД или 176 евра ми идат мене според калкулацијата од сајтот на ЈАТ, односно ако еден динар вреди 0.0084519)

http://www.jat.com/active/en/home.html

Член од
22 септември 2012
Мислења
2
Поени од реакции
0
zdravo decki,
ve moilam ako imate nekoj predlog za avionski karti od skopje do melburn, nekade okolu nova godina. gledav ceni od skopje okolu 1500 eur. ne mi e bitno da e od skopje moze i sofija, solun itn... blagodaram odnapred...

Член од
21 октомври 2007
Мислења
99
Поени од реакции
58
zdravo decki,
ve moilam ako imate nekoj predlog za avionski karti od skopje do melburn, nekade okolu nova godina. gledav ceni od skopje okolu 1500 eur. ne mi e bitno da e od skopje moze i sofija, solun itn... blagodaram odnapred...
Кога барате помош за карти треба да напишете што повеќе детали, како на пример дали повратна или карта во еден правец, дали се датумите фиксни, и сл. зошто цената на картата варира во зависност од тоа. Еве јас од Скопје најдов за Мелбурн за 1290 евра, од Истанбул со Емирати до Мелбурн е 1032 евра, а со Катар Ервејс од Истанбул е 960 евра, а до Истанбул можеш да одиш со автобус.

Член од
22 септември 2012
Мислења
2
Поени од реакции
0
blagodaram patnik,
se raboti za povratna karta i fleksibilni se datumite da kazeme odenje od 25-30 dekemvri a vrakjanje od 15-20 januari 2013....neznam dali e poeftino da se odi posle nova godina ili pred....mi odgovara sekako bidejki treba na 13 januari da sum vo melburn a potoa da se vratam za skopje...

Член од
21 октомври 2007
Мислења
99
Поени од реакции
58
blagodaram patnik,
se raboti za povratna karta i fleksibilni se datumite da kazeme odenje od 25-30 dekemvri a vrakjanje od 15-20 januari 2013....neznam dali e poeftino da se odi posle nova godina ili pred....mi odgovara sekako bidejki treba na 13 januari da sum vo melburn a potoa da se vratam za skopje...
Бидејќи датумите не ти се фиксни, тогаш е многу полесно да најдеш поефтина карта. Оди директно на сајтот на Катар Ервејс и напиши било кој датум, ќе ти исфрли повеќе опции. На пример, еден ден за одење картата беше 470 евра, додека веќе следниот беше 700 и нешто. И за враќање слично. Мислам дека нема да ти биде проблем да се снајдеш. Ако времето не ти игра улога, тогаш најефтино е да одиш до Истанбул со автобус за 60 евра повратна карта, ама ќе се клацкаш околу 12 часа. Ако пак ти се брза, гледај со Туркиш или Пегасус карта до Истанбул и свршена работа. Во секој случај ќе излезе помалку од 1500 евра.

Член од
22 февруари 2012
Мислења
6
Поени од реакции
7
ve moilam ako imate nekoj predlog za avionski karti od Skopje do Düsseldorf, ovaa sabota (29 septemvri) povratna? blagodaram odnapred

Член од
21 октомври 2007
Мислења
99
Поени од реакции
58
ve moilam ako imate nekoj predlog za avionski karti od Skopje do Düsseldorf, ovaa sabota (29 septemvri) povratna? blagodaram odnapred
Види на страницата на Air Prishtina, тие летаат за Дизелдорф или прашај во нивното преставништво во Мавровка.

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.354

Tranquilis

Putting Macedonia on the map.
Член од
10 август 2011
Мислења
526
Поени од реакции
657
На тема wizzair.com - По македонската верзија на страницата, од денес и продажба во македонски денари наместо евра.

Поздрав :cool:

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.610
Евтини билети за Аргентина(Буенос Аирес). од 22ри Јануари 2013 до 12ти Февруари 2013?? Од Скопје, Солун, Приштина, Софија сеедно?

macedon89

Провокатор по вокација
Член од
22 јули 2008
Мислења
783
Поени од реакции
582
А дали е можно со виз аир да се патува поврзано меѓу 1 града. Јас би сакал на пример Букурешт до Венеција и од Венеција до Скопје во ист ден и дали се гарантира за одржување на летовите и слично?
--- надополнето: 28 септември 2012 во 00:45 ---
П.С. има многу грешки во имињата на градовите и аеродромите низ европа на македонската верзија на сајтот на виз аир

Kajgana Shop

На врв Bottom