Apple
It's good to be good
- Член од
- 11 октомври 2009
- Мислења
- 3.087
- Поени од реакции
- 1.354
Croatia Airways.Turkish Airways,Adria...Да ми препорачате некоја агенција или некој превозник што лета директно од Скопје до Франкфурт, освен Јат?
Croatia Airways.Turkish Airways,Adria...Да ми препорачате некоја агенција или некој превозник што лета директно од Скопје до Франкфурт, освен Јат?
Директен лет нема до Штутгард, ако сакаш да поминеш ефтино земи оди Скопје-Минхен со Wizzair за 40 евра(отприлика толку е моментално повратна) и после од таму лесно можеш да се снајдеш со воз или автобус до Штутгарт сепак не е далеку.Дечки ако знае да ми каже некој, директен лет дали има Скопје-Штутгарт и колку кошта. Однапред благодарам.
Ама нели летот кон Минхен сеуште не е „активен“... Плус аеродромот е на 100 километри од Минхен.Директен лет нема до Штутгард, ако сакаш да поминеш ефтино земи оди Скопје-Минхен со Wizzair за 40 евра(отприлика толку е моментално повратна) и после од таму лесно можеш да се снајдеш со воз или автобус до Штутгарт сепак не е далеку.
Заборавив да напоменам дека тој лет стартува од Октомври но сепак тие 100км не се нешто проблем бидејќи има ефтина железница по Германија.За Штутгарт имаше една XL Germany што одеше ама неможев да најдам податоци и не постирав.Ако му одговара терминот и ова може да се искористиАма нели летот кон Минхен сеуште не е „активен“... Плус аеродромот е на 100 километри од Минхен.
Имаш единствено со Јат опција Скопје-Белград и од таму за Кипар.Јас сакам ова лето медениот месец да го поминам на Кипар, Дали има директни летови од Скопје и колку чинат ако знае некој. Фала
На страницата на Туркиш Ервејз од Скопје до Минск (преку Истанбул) излегува 290 евра повратна.Ај наевтина варијанта за Минск. Кажете од кај има најблиско лет од аеродромиве.
Нема,наjблизо откаде имаш лет до Бургас ти е Софиja.Ме интересира ако знае некој, дали има директен лет Скопје-Бургас и колку кошта? Однапред Ви благодарам.