Евтини авионски карти

Член од
1 декември 2009
Мислења
22
Поени од реакции
7
Некој да бил до Амстердам со авион да ми каже од каде можам најефтино да купам авионска карта?
Od Makedonija letovi za Amsterdam imas samo od Ohrid, i toa dosta redovni lenii (do 5-6 pati nedelno). Najeftino ti e da letas so Corendon (corendon.com), i cenite od Ohrid ti se od 120 evra po pravec.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Дечки колку е шпвратна авионска карта Белград-Скопје?

Член од
6 јуни 2012
Мислења
10
Поени од реакции
1
Чим си пишал една торба, тоа е багажот што ќе се чекира и тоа се наплаќа плус. А до аеродромот во Белград можеш да дојдеш со градски автобус број 72, поаѓа од Зелени венац, карта 120 дин
A kolku se naplaka bagazot da ne znaes? Fala i poz

Член од
28 март 2007
Мислења
207
Поени од реакции
100
A kolku se naplaka bagazot da ne znaes? Fala i poz
Па ти веќе си го платил тој багаж. Чим при букирање на картата си ставил плус 1 торба тогаш цената за тоа автоматски се додава на цената на картата.

Геврек

O ALQUMISTA
Член од
6 ноември 2008
Мислења
770
Поени од реакции
483
Купив карта од Рајн ер но сега ми излезе нешто па ке патувам подоцна, да не знаете дали Рајан ер рефундира средства ако не се искористи картата ?

Некој нешто слично ?

Благодарам

Член од
21 октомври 2007
Мислења
99
Поени од реакции
58
Купив карта од Рајн ер но сега ми излезе нешто па ке патувам подоцна, да не знаете дали Рајан ер рефундира средства ако не се искористи картата ?

Некој нешто слично ?

Благодарам
Средства враќаат само во случај на смртен случај на некој близок инаку не. За промена на датумот или името на картата се наплаќа 40 евра по еден правец, така што мислам дека поефтино ќе ти биде да си купиш нова карта отколку да плаќаш 80 евра.

Геврек

O ALQUMISTA
Член од
6 ноември 2008
Мислења
770
Поени од реакции
483
Средства враќаат само во случај на смртен случај на некој близок инаку не. За промена на датумот или името на картата се наплаќа 40 евра по еден правец, така што мислам дека поефтино ќе ти биде да си купиш нова карта отколку да плаќаш 80 евра.
Фала на инфото сепак мислам повеке ми се исплака да доплатам 40 евра затоа што картата ја платив 16 евра + во еден правец ми е.

Еве сега баш разгледувам и како што реше се плака 40 евра но сепак ми бара да платам 150е !? ке биде доолно само ако им пишам дека имам немил случај за да рефундират ?

Член од
21 октомври 2007
Мислења
99
Поени од реакции
58
Фала на инфото сепак мислам повеке ми се исплака да доплатам 40 евра затоа што картата ја платив 16 евра + во еден правец ми е.

Еве сега баш разгледувам и како што реше се плака 40 евра но сепак ми бара да платам 150е !? ке биде доолно само ако им пишам дека имам немил случај за да рефундират ?
Не сум имала до сега потреба да го менувам датумот па ти кажав само она што го прочитав во условите на патување, таму пишува дека треба да доставиш умреница како потврда за смртен случај. Не знам зошто ти бара 150 евра, можеби е најдобро да им пратиш мејл и да ги прашаш, затоа што тоа е премногу за во еден правец, за тие пари ќе си одиш со редовна компанија.

Еве читам уште еднаш и вика дека покрај тие 40 евра, треба да се доплати и разликата во цена ако во меѓувреме картата поскапела

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.354
Повратна, нели? И сосе такси? Без дополнителни трошоци?
Да повратна со сите такси.
--- надополнето: 12 јуни 2012 во 00:01 ---
Мала дополна, еве листа со офицјален возен ред на тие сезонски односно нередовни линии.Последна додадена на листата е New Livingston од Италија која ќе го поврзе Скопје со Анкона,Дизелдорф,Рим

http://caa.gov.mk/Upload/Document/MK/red/Нередовен јавен воздушен превоз_08.06.2012.pdf

Tranquilis

Putting Macedonia on the map.
Член од
10 август 2011
Мислења
526
Поени од реакции
657
Знам дека има нестпрливи -

Денес е последниот ден за апликација на тендерот.
Резултатот се очекува да биде објавен од страна на Владата за отприлика две недели.

Премиерот даде интересна изјава пред некој ден.. можам да кажам дека е барем 90% точна.
Ќе објавам поконкретни информации штом дојде време.

Член од
24 декември 2011
Мислења
150
Поени од реакции
24
Знаете ли некои веб страни/компании кои нудат ефтини карти до Мајами ?

Kajgana Shop

На врв Bottom