Евро 2012 - финале Шпанија-Италија: 4-0

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување

Кој ќе биде новиот Европски шампион ?

• Шпанија

Гласови: 85 34,6%
  • Италија

Гласови: 161 65,4%

• Вкупно гласачи
    246
Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.512
Поени од реакции
14.961
Добро де, ќе го затворат Пирло и чао, пријатно!
Одлично, нека ја направи и Дел Боске истата грешка како Лев и да го знаеме победникот уште пред да почне натпреварот. Лев ја пормени играта на Германија, почна да се занимава со Италија, посебно со Пирло и го стави Крос да го чува, иста грешка направи и Билиќ во прво полувреме потоа се опамети и смени тактика. Тоа затвори го Пирло и готово, може само во случај околу него да има три клона на Величе. Вака секогаш има некој друг да ја преземе одговорноста, да повлече, да одигра пас, да навлече други играчи, а со тоа и Пирло да добие простор иако таква не била замислата на противничкиот селектор.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Позитивно сум изненаден од анкетава, шпањолциве се со подршка од само 30% на форумов, незнам каде отидоа сите што до вчера до небо ја креваа шпанија , шпанскиот фудбал и шпанските клубови.
Со играта Италија , ги заслужи симпатиите од целиот свет како и од членовите на кајгана.

Venger: "Španci su izdali svoju filozofiju"

Španija je u finale EP 2012 stigla nakon veoma dosadnog meča protiv Portugala, gde je viđeno tek nekoliko šansi.

Mnogi smatraju da su Španci, koji često igraju i bez klasičnog napadača, počeli da neguju oprezniju igru.

To mišljenje deli i legendardni trener Arsenala Arsen Venger.

"Oni su fantastični igrači. Pametni su i pravi su pobednici, ali mislim da je Španija izgubila onaj sjaj. Izneverili su svoju filozofiju. Pre su držali loptu u posedu kako bi napadali, sad to čine kako ne bi izgubili", rekao je Venger.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Бебетели у ребра ќе ги ебе сите вечерва... :cool:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Итали! Балотели и Маркизио стрелци:pipi:

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Вечер сум на страната на азурите.Многу пријатно ме изненадија со тоа што го прикажаа и ги освоија моите симпатии.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.612
Поени од реакции
22.349
Очекувам добра утакмица сеедно ми е кој ќе тепа иако Шпанија мислам ќе биде првак.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.990
Поени од реакции
16.430
Не мислев дека ова некогаш ќе го напишам( :oops: ), ама вечер сакам да победи Италија, стварно ме изненадија на турнирот и прикажаа добра игра.
Додуша кој и да победи ќе биде апсолутно заслужено.
Само да гледаме добар натпревар, друго и не треба. :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ај сега за инат да ги победиме :cool:

Член од
18 јуни 2012
Мислења
102
Поени од реакции
224
Абе ова Итаљаниве ептен се дигнаа,да не им се удри тоа од глава :sneaky:
Само Дел Боце ( :ROFLMAO: ) да не го стави во игра Негредо,ич не се уклапа во играта.

И дај нека му дадат на она црноно,некое црвено картонче уште на почеток да не го глеам

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Абе ова Итаљаниве ептен се дигнаа,да не им се удри тоа од глава :sneaky:
Само Дел Боце ( :ROFLMAO: ) да не го стави во игра Негредо,ич не се уклапа во играта.

И дај нека му дадат на она црноно,некое црвено картонче уште на почеток да не го глеам
hhh vie toa li se molete crven da dobie ? :D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Ќе бидам краток: Италија!

Kajgana Shop

На врв Bottom