Евро 2012 - група Ц (Шпанија и Италија во 1/4 финале)

Кои две репрезентации ќе продолжат во втора фаза?

• Вкупно гласачи
    230

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.625
Поени од реакции
22.650
Незнам за вистинските жабари која им била целта на крекањето ама јас ќе ја објаснам мојата.
Убеден сум дека ако на Шпанија и треба победа во последно коло за влез, во 10 од 10 натпревари ќе ја победи Хрватска и затоа не ми беше изводливо без местење да завршат нерешено, па уште и 2-2. Демак Хрватска ќе се отвори да даде 2 гола а притоа нема да прими 3-4 парчиња. Ова само на договорен меч може да се случи инаку оди отвори им се на Шпанците.
И не сфаќам зошто би крекал кога натпреварот заврши 1-0. Барем да почекавте да заврши натпреварот, а вие уште кога завршија Италија-Хрватска и Шпанија-Ирска, започнавте да пискате. :rolleyes:

П.С.
Да не потсетувам дека моментот кога Италијанците толку многу се борат против местење ти е 'ко о чему, ку*ва од поштењу'.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
И не сфаќам зошто би крекал кога натпреварот заврши 1-0. Барем да почекавте да заврши натпреварот, а вие уште кога завршија Италија-Хрватска и Шпанија-Ирска, започнавте да пискате. :rolleyes:

П.С.
Да не потсетувам дека моментот кога Италијанците толку многу се борат против местење ти е 'ко о чему, ку*ва од поштењу'.
После 2004 немам доверба во ниедна репрезентација. После таа лакрдија која помина во УЕФА неказнето мора сите опции да ги имам во глава, иако јас само си се изјаснив не форум и не дека моето крекање ќе сменеше нешто ако Шпанија и Хрватска се одлучеа да направат нова лакрдија и да го претворат ЕП во Евровизија.

А за другово, имам правено муабет во доста наврати. Италија со местењето нема оштетено никогаш друга репрезентација или на клупско ниво, клуб од друга земја. Оштетена е исклучиво самата. Од друга страна, други репрезентации ја имаат оштетено неа и со потполно право и се збори за тоа.

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Балотели каква будала е, има најјака прослава на своите голови :pos:

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.625
Поени од реакции
22.650
Сепак бидна што бидна. Шпанија и Италија одат понатаму. Ниедна од нив не е незаслужено. Така да, да смениме тема. :)
Туку Балотели на кој мислеше кога пцуеше? Вчера рекоа демек на италијанската клупа на некој, а во шпанските весници читам се однесувало на хрватската публика. :ROFLMAO: Не е нормален!

И да. Две интересни сликички од вчерашниот меч.

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
И после ќе ми рече некој играчите на Барса се најзаслужни за трофеите на Шпанија. :icon_lol:
Posto veke zboris za trofei toa e znaci minato vreme 2008 i 2010,posto ovoj seuste ne e osvoen.

Togas odgovorot e DA,najzasluzni se igracite na Barcelona...a ako se osvoi ovoj vo 2012 togas e podednakva zaslugata na igracite od obata tima.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Чави и така е сингл, нека гледа какви пораки му праќаат, а не само на фудбалот да мисли. :D
Иначе Чави гарант е педер само што се нема изразено во јавноста..се познава по него како се средва..по кубаните веѓи се познава па и општо и на 32 години со мајкаму и татко му живеј на онаква слава и никогаш немал жена...сто посто е педер

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Абе да им зависеше пласманот на Шпанија од почетокот на мечот, односно само со победа да идеа у 1/4 финале, ќе гледавме сосема друг натпревар, у тоа сум убеден.
како не им зависеше кога со пораз ќе си летнеа дома !? :D

Одбраната на Хрватска беше катастрофална на првенствово, не е голем залак за нападот на Шпанија. Ако решеа да тргнат напаѓачки ќе дадеа гол па после ќе чуваа резултат, вака од старт се виде анемичност кај Шпанците.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Не знам што се буните за Хрватска па на Шпанија и одговараше нерешено и така си ја постави играта до крај, Хрватска речиси немаше шанси а поседот на топка беше убедливо кај Шпанците. Како ќе дадеш гол кога едвај доаѓаш до топка?

Тактиката на Хрватска се покажа неуспешна, не дадоа гол, немаа добри шанси и плус загубија, ептен чиста ситуација.

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.625
Поени од реакции
22.650
Иначе Чави гарант е педер само што се нема изразено во јавноста..се познава по него како се средва..по кубаните веѓи се познава па и општо и на 32 години со мајкаму и татко му живеј на онаква слава и никогаш немал жена...сто посто е педер
Имал некоја плавуша. Само не знам дали уште се заедно. :D
http://3.bp.blogspot.com/_TXjZoKDK5Ds/TF4XDHtuKjI/AAAAAAAAAxc/cpwVKFAna7U/s400/xavi-girlfriend.jpg
http://2.bp.blogspot.com/_TXjZoKDK5Ds/TF4XBXcgjYI/AAAAAAAAAxU/ZOcU8n2FntQ/s1600/xavi-hernandez-girlfriend-novia.jpg

I

IBIZA SOUND

Гостин
Со што заслужи пак Италија да не отиде во 1/4 финале ? Можеби со тоа што прва поведе против Шпанија и имаше уште 2x 100% шанси (Балотели и Ди Натале) и што изигра сосема солидно во одбрана, исто и со Хрватска пак прва поведе а Хрватите со фаќање топка и рогање во шеснаесетник на Италија што им дадоа гол ? Плус победа над Ирска 2-0 сосема заслужено 1/4 се.
moze greska se izraziv :)
i italija zasluzi da ode ponatamu,no ja sakav da odat spanija i hrvatska,me nerviraat italajanite :D

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.811
Поени од реакции
30.692
F

FuckYouAll

Гостин

На црниов умот уште не му идат, почнал да го пцует на Прандели зш не играл од прва минута.:facepalm:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Господ кога делел мозок овој не со чадор, со скафандер шетал:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom