Европско првенство 2010 (Австрија)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Честито нека им е финале на Хрватите, ама не верувам дека можат да ги тепаат Французите.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.146
Поени од реакции
2.985
Браво за Хрватите, сосема заслужено победија. Ѕверско изиграа во второто полувреме, посебно во одбрана, не им дозволија да мрднат на Пољаците. Ќе гледаме исто финале како и на СП, во кое мислам дека повторно Франција ќе се радува.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Франција ќе биде Европски првак според мене.:toe:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Навивам за Хрватска во финалето, Французите остсекогаш сум ги мразел во било кој спорт.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Сакам да победат Хрватите за да им се одмаздат на Французите за поразот во финалето пред домашна публика кога играа.

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
Џабе се надевате Франција пак ќе си освои. Напред ТРИКОЛОРИ! Allez les bleus

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Како што и мислев...Франција го направи истото што и Шпанија во кошарката..кога беше најпотребно победуваше, а истото ќе се случи и во финалето. Али не ми е проблем, баш и тоа го сакам затоа што навивам за триколорите се откако почна оваа успешна селекција. Како втора репрезентација што навивам и ми е мила е Хрватска поради тоа што имаме нешто заедничко( не во крв секако ), а србите ги мразам така да тоа е тоа.

M

Mario Gómez

Гостин
Навивам за Франција денес, онака да изгубат Хрватите.:back:

Само да игра Бертранд Жил, има на Балиќ да му е*е мајката!:vozbud:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Навивам за Хрватска во финалето, Французите остсекогаш сум ги мразел во било кој спорт.
Поштуем,ама тешко дека подмладенава репрезентација на Хрватска ќе може да се држи со коњиве од Франција,ама да се надеваме:toe:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.829
Поени од реакции
6.371
После грци,највеќе не сакам французи.
Што земја ќе беа кога во ниту еден спорт немаат французи во репрезентација?
Освен Омејер,ниту еден француз немаат во прва постава,истото е во фудбал и во кошарка:tapp:.

Колку и да ги неќам ''французине'',пак не гледам начин како може Хрватска да победи.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Франција добива исто како лани на Светско.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Навивам за Хрватска ама не верувам дека ќе изненадат,истото од лани ќе се случи и на натпреварот за 3-то место т.е Полска ќе го зезема истото.

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Тешко ке им биде на Хрватите но очекувам да изненадат! : / и јас навивам за нив! :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom