Европско првенство Србија 2012 - генерална дискусија

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
чекај, ти србин си?
Работите стојат да тие гејлији и глодари се само напалени клинци..Кои ги управуваат постари членови дилерн на дрога....Кога не се во поголем број се никој и ништо.....

Ти ако се палиш дека некој од Македонци ке носи албанско знаме и ке го зелива и мафта со него не си при свест...
Не се палете, друг пат полека со провокации.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
А што кога другата страна почнува ?
Кој се тие па да им се ќути.Не сум ни јас за дебилни враќања на дебилни провокации,но кој кур се они па да им се ќути бе ?Ко демек глодари и гејлије биле таму....голем кур што се тие таму.........

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Не, ако си србин извини, немам толку против србите колку што имам против србоманите, затоа и на нив ми беа наведени провокациите! Ако си србин извини во секој случај.....

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Што подлегнувате на провокации.Гледате дека Милојко е србоман,само провоцира.Башка треба србија да дојде у скопје на фудбал као шо знам и паметам,па нека дојдат срби да навиваат,верувам дека ќе има реванш.Тие гејлије и глодари или како и да се,ко шо рече некој се пар копиљана,маалски фраери,има такви и у Скопје.Јас лично вчера до салата бев однесен од двајца срби млади дечки коишто работае како волонтери таму,убав муабет си направивме,ме однесоа по далеку скратен пат од оној за кој претпоставував дека е.Од фан зона до сала додека одев,сите ама буквално сите коли и автобуси свиреа и даваа поддршка.Нишлиите се фин народ,има и многу со македонско потекло во градот.
--- надополнето: 17 јануари 2012 во 02:11 ---
И јас да земам 10 другари кој сака нека дојде сам има да го измлатиме.Ама нека дојдат пред сала тие фраери верувам 5-6 биле,против 3000 македонци па нека се тепаат,ако веќе нејќат 5 на 5 тепање.Класичен чин на пичкици е нападот на сам македонец од страна на 5-6 души.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Има некој купено карти од ова официјалната страна и како оди то ако има некој искуство. Гледам има карти за натпреварите во Белград и сакам да купам па да ми кажи некој дали знај како оди то.

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Има некој купено карти од ова официјалната страна и како оди то ако има некој искуство. Гледам има карти за натпреварите во Белград и сакам да купам па да ми кажи некој дали знај како оди то.
Многу едноставна процедура другар. Јас моите сите три за Ниш ги купив од страната. Си плаќаш со картичка, си принташ ваучер и си одиш на утакмица. Вчера јас со ваучерот си влегов,никаков проблем само ти го проверуваат и тоа е тоа

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Многу едноставна процедура другар. Јас моите сите три за Ниш ги купив од страната. Си плаќаш со картичка, си принташ ваучер и си одиш на утакмица. Вчера јас со ваучерот си влегов,никаков проблем само ти го проверуваат и тоа е тоа
Аха. Не знаев дали е 100% сигурно, па зато прашав.
Фала многу.

Член од
15 декември 2009
Мислења
770
Поени од реакции
479
Тие гејлије и глодари или како и да се,ко шо рече некој се пар копиљана,маалски фраери,има такви и у Скопје.Јас лично вчера до салата бев однесен од двајца срби млади дечки коишто работае како волонтери таму,убав муабет си направивме,ме однесоа по далеку скратен пат од оној за кој претпоставував дека е.Од фан зона до сала додека одев,сите ама буквално сите коли и автобуси свиреа и даваа поддршка.Нишлиите се фин народ,има и многу со македонско потекло во градот.
--- надополнето: 17 јануари 2012 во 02:11 ---
И јас да земам 10 другари кој сака нека дојде сам има да го измлатиме.Ама нека дојдат пред сала тие фраери верувам 5-6 биле,против 3000 македонци па нека се тепаат,ако веќе нејќат 5 на 5 тепање.Класичен чин на пичкици е нападот на сам македонец од страна на 5-6 души.
(y)(y)

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Голманов на Шведска не е нормален, какви топки само им фати на Чесиве. Води Шведска 25-22 на 13 минути пред крајот! ;)

--- надополнето: 17 јануари 2012 во 21:25 ---
Се разбира во наша корист :)

David^^

Ристовски
Член од
9 декември 2011
Мислења
165
Поени од реакции
42
Да се потсетиме на нешто интересно од 2009 година :D

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Српскиот орел ( маскотата) цело време навиваше за Македонија...мора да е македономан!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom