Европско првенство Србија 2012 - генерална дискусија

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Вчерашниот натпревар најгледан во историјата на Македонија

http://www.tvpaket.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=14335:2012-01-16-16-07-11&catid=70:2010-03-31-05-46-38&Itemid=110

Значи како ме нервираат самобендисаниве еј... па на која и да беше телевизија ќе беше најгледано, шо има веза дека било Сител... :cautious:

Член од
15 декември 2009
Мислења
770
Поени од реакции
479
Тој беше претепан дека мислеле дека е Србин, пошто бил во друштво на Српски навивачи...
--- надополнето: 16 јануари 2012 во 15:14 ---

(n)(n)
Не е точно..се секавам на клипот постар човек - двујца трујца..Ги тепале со палици...То се обични сељаци....во секој град ги има...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Само мене ми се чини или стварно е очајно судењето на првенството?
Судење фаул за мимимален контакт, по 15+ исклучувања секоја утакмица, нон стоп судење на пенали...

Иначе, денес на натпреварот Норвешка-Словенија во публика бил и претседателот на ЕХФ, кој е од Норвешка.
50 секунди до крај, напад за Норвешка и плус еден гол. Брани голманот на Словенија, остануваат уште 30 секунди до крај. Голманот побрза да ја даде топката во напад и судиите му судеа чекори. После се виде дека врска немаше од чекори. Срамота е такви работи да се случуваат на ЕП.

Член од
15 декември 2009
Мислења
770
Поени од реакции
479
Само да кажам како стојат работите.
Нешто читав некој ќе однел знаме од некоја си држава.............. ви текнуе.
Да го видиме мудоњата.
Работите стојат да тие гејлији и глодари се само напалени клинци..Кои ги управуваат постари членови дилерн на дрога....Кога не се во поголем број се никој и ништо.....

Ти ако се палиш дека некој од Македонци ке носи албанско знаме и ке го зелива и мафта со него не си при свест...

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
Да не пречувува во салава кај шо игра Хрватска сега.Тишина е ко на погреб

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.975
Само мене ми се чини или стварно е очајно судењето на првенството?
Судење фаул за мимимален контакт, по 15+ исклучувања секоја утакмица, нон стоп судење на пенали...

Иначе, денес на натпреварот Норвешка-Словенија во публика бил и претседателот на ЕХФ, кој е од Норвешка.
50 секунди до крај, напад за Норвешка и плус еден гол. Брани голманот на Словенија, остануваат уште 30 секунди до крај. Голманот побрза да ја даде топката во напад и судиите му судеа чекори. После се виде дека врска немаше од чекори. Срамота е такви работи да се случуваат на ЕП.
Несакам да зборам ама утре истиот тој ке биде на Македонија-германија,судењето како ке биде ке видиме.Само што утре од 4000 може некој и да улета :icon_mrgr:

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Незнаев кај да прашам, па ај овде.. Во која земја е организирано првото ЕП и каде?

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570

Kajgana Shop

На врв Bottom