ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.965
- Поени од реакции
- 57.716
http://www.youtube.com/user/ehfeuro/featured?v=Atvhi1BZbJQДајте линк да гледам Исланд-Норвешка?
http://www.youtube.com/user/ehfeuro/featured?v=Atvhi1BZbJQДајте линк да гледам Исланд-Норвешка?
Не ние бе имали 3 бода и би прошле понатаму а германците ќе си ги спавуват куферитеИмам прашање, во случај Шведска утре да ја победи Германија, а ние со Чешка да одиграме нерешено, во тој случај со Германија би имале по 2 бодови, дали за пласман во следното коло би се гледала гол разликата или меѓусебниот дуел ???
Со 2 бода иди ти да пројдеш даље..Не ние бе имали 3 бода и би прошле понатаму а германците ќе си ги спавуват куферите
Грешка си. Доколку изиграме нерешено со Чешка, ќе имаме 2 бода. И бидејќи се гледа меѓусебен натпревар, Германците ќе одат понатаму. Значи мора да се тепа Чешка, ако сакаме понатаму.Не ние бе имали 3 бода и би прошле понатаму а германците ќе си ги спавуват куферите
Не заборавајте кој е Кире Лазаров. Ама не заборавајте и кој е Раде Стојановиќ.
Ејсид, Раде за ова првенство ја нема потребната форма за да настапи на ваков шампионат. Настапува во лига (ако може така да се нарече) на Кувајт во која постигнува по 15 гола за својот тим и која не е доволно мерило за да биде повикан во репрезентација...Не заборавајте кој е Кире Лазаров. Ама не заборавајте и кој е Раде Стојановиќ.
Ама изгледа во тимот нема место за две „ѕвезди“, нели...
Pece mnogu gresis ne deka se nekat tuku samo Rade imase madina da kazi odnosno skara so kaitenot, selektor i se vo reprezentacijata i da mu kazi pred nekoja godina deka drugiot lazarov ne za vo reprezentacijaАбе да се разбериме и за случајот со Раде Стојановиќ
Можи вистина неќат да се мирисат со Кире Лазаров...
Второ Раде беше повреден подолго време и ја изгуби посакуваната форма, имаше и 300 операции така да сега не е ТОЈ РАДЕ ШО БЕШЕ !!! Формата сега му е катастрофална !!!
Трето - до пред некое време играше во Саудиска Арабија во некој тим, ама сега брзо го зедоја во Белорусија во екипата Брест Мешков !!!
Иначе пред почетокот на нашето првенство Пелистер имаше доставено понуда до Раде Стојановиќ, ама батето си ја кренал многу цената и не го зедовме...
И мене ми е криво шо не игра во репрезентација ама то е то...