Европско првенство Србија 2012 - генерална дискусија

Член од
30 август 2009
Мислења
584
Поени од реакции
212
Нека има инциденти.. .да летаат столчиња... и др пиротехнички предмети кон него не знам дали нема да се плаши.. :D

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Го видов изборот на селекторот и мора да признам, макар што се гордеам што составот ни е целосно составен од македонци, очекував на некој од ракометарите од Металург да му се даде македонски пасош за да може да игра за репрезентација. Особено голманот на Металург.
Е и тата би сине.. Кој го нејќе Станиќ,ама не е наш..

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=121911648202&id=22&prilog=0&setIzdanie=22459
Што убаво е вака кога не потценуваат леле леле само нашите да играат со срце и одбрана како што игра металург ќе ја поминеме групата 100% па уште ќе издржеле притисокот од публиката штета што не одиме на ракомет па да види дечкото каква публика има во Македонија не псоредува со Германците и со Шпанците кога ќе видат што е права публика ќе се изгубат
- Нема да биде лесно во Ниш. Мора да одиграме премногу добро ако сакаме да се најдеме во втората фаза, во спротивно може да ни се случи да се вратиме од Ниш со три порази – вели леворакиот бомбардер Јиха.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
На хартија ние имаме најмалку имиња и играчи кои играат во познати клубови и јаки лиги.Не сме така звучно име и немаме освен Кире некој за кој слушнале многу луѓе.Но тоа не значи дека не сме квалитетни,игрчите се претежно добри дефанзивци,играат со срце,имаат 4-5 000 свои навивачи позади себе.Имаат дечките искуство,претежно возрасни играчи кои имаат 1-2 првенства зад себе и настапи во ЛШ.Според мене најнепредвидлива репрезентација сме.Ако ни се погоди можеме сите да ги добиеме,но можеме и убаво да се избрукаме.Со нас никогаш не се знае.....сите опции од тешки бламажи до изнанадувачки успех ни се отворени.Јас се надевам дека тоа второто ќе биде.

Него јас на местото на Собол би ќутел.Он им е прво крило на чесите,а во Вардар игра втор тим.И тоа во втората екипа од Македонија по квалитет која го дава помалиот број на репрезентативци.Баш ми е мило што не потценуваат,особено играч кој игра овде.

В

Вори

Гостин
Ајде нека почне веќе зошто не можам да издржам.Ме тепа носталгија,сакам да се врати месец Септември и сите да бидеме обединети,среќни,радосни и да се радуваме на тројката од Илиевски,и македонската репрезентација.
Се надевам дека ракометариве ќе направат уште еден голем подвиг,уствари живеам за тој момент.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
На хартија ние имаме најмалку имиња и играчи кои играат во познати клубови и јаки лиги.Не сме така звучно име и немаме освен Кире некој за кој слушнале многу луѓе.Но тоа не значи дека не сме квалитетни,игрчите се претежно добри дефанзивци,играат со срце,имаат 4-5 000 свои навивачи позади себе.Имаат дечките искуство,претежно возрасни играчи кои имаат 1-2 првенства зад себе и настапи во ЛШ.Според мене најнепредвидлива репрезентација сме.Ако ни се погоди можеме сите да ги добиеме,но можеме и убаво да се избрукаме.Со нас никогаш не се знае.....сите опции од тешки бламажи до изнанадувачки успех ни се отворени.Јас се надевам дека тоа второто ќе биде.

Него јас на местото на Собол би ќутел.Он им е прво крило на чесите,а во Вардар игра втор тим.И тоа во втората екипа од Македонија по квалитет која го дава помалиот број на репрезентативци.Баш ми е мило што не потценуваат,особено играч кој игра овде.
E ова и јас сакам да го потенцирам некој го ставил Јиха да ама тој е само еден играч повеќето играчи сигурно размислуваат како овој Собол кој во Мак. репрезентација тешко дека ќе фати место а кажува дека сме аутсајдери па колку ние што сме аутсајдери во оваа група и они се исто толку не гледам дека се поквалитетни од нас плус првата постава наша е истата на металург само мсто Марковиќ го имаме во составот најдобриот десен бек во светот и место златко мојсовски и гоце темелков кој ме разочара со неговиот трансфер во луксмебург мн боље ќе беше да се вратеше во Македонија и да игра во вардар ,пелистер или металург а не во Луксембург

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Јас успеав да обезбедам карти за втора фаза во Белград со надеж дека ќе поминеме прва фаза. Тие што барате карти за втора фаза има сеуште на веб tickets.rs.

А инаку ова што го има изјавено Собол е наивно, зарем треба да го потсетиме кои се први два стрелци во ЛШ, колку големи се амбициите и остварувањта на македонскиот шампион Металург, искуството на Македонија како колектив од минатиот шампионат, секако и СЕХА лигата... За навивачите нема што да се зборува веќе сме докажани ;)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
6.555
Карта да најдеш во моментов е исто како да добиеш на лото:)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
6.555
Има ама 100 евра, ќе видам ако не најдам поефтино може и ќе земам. Желбата да се оди е многу поголема од 100е :confused:
Дај прати ми линк кој ти нуди 100 евра,агенција или човек некој ? По некад парите не се битни за вакви настани,ако нема на друг начин карти и 100 евра ке дадам јбг:)

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Дај прати ми линк кој ти нуди 100 евра,агенција или човек некој ? По некад парите не се битни за вакви настани,ако нема на друг начин карти и 100 евра ке дадам јбг:)
Абе лесно ти е тебе туѓи пари кога трошиш :pos::pos:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
6.555
Абе лесно ти е тебе туѓи пари кога трошиш :pos::pos:
Епа брат тоа ти е,добро е што постојат кладилнициве:),сеа им фатив 20 000(со уплата 4,500) само не пишувам таму во тема тип на денот!

Kajgana Shop

На врв Bottom