Anyone?Дали знаете кои места се потребни за да се освои пласман на олимписки игри/ пре-олимписки турнир?
Мислам дека е потребно да се пласираме во четврт-финале за да може да играме квалификациски трунир после за ЛОИ ...Anyone?
Е и тата би сине.. Кој го нејќе Станиќ,ама не е наш..Го видов изборот на селекторот и мора да признам, макар што се гордеам што составот ни е целосно составен од македонци, очекував на некој од ракометарите од Металург да му се даде македонски пасош за да може да игра за репрезентација. Особено голманот на Металург.
- Нема да биде лесно во Ниш. Мора да одиграме премногу добро ако сакаме да се најдеме во втората фаза, во спротивно може да ни се случи да се вратиме од Ниш со три порази – вели леворакиот бомбардер Јиха.http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=121911648202&id=22&prilog=0&setIzdanie=22459
Што убаво е вака кога не потценуваат леле леле само нашите да играат со срце и одбрана како што игра металург ќе ја поминеме групата 100% па уште ќе издржеле притисокот од публиката штета што не одиме на ракомет па да види дечкото каква публика има во Македонија не псоредува со Германците и со Шпанците кога ќе видат што е права публика ќе се изгубат
E ова и јас сакам да го потенцирам некој го ставил Јиха да ама тој е само еден играч повеќето играчи сигурно размислуваат како овој Собол кој во Мак. репрезентација тешко дека ќе фати место а кажува дека сме аутсајдери па колку ние што сме аутсајдери во оваа група и они се исто толку не гледам дека се поквалитетни од нас плус првата постава наша е истата на металург само мсто Марковиќ го имаме во составот најдобриот десен бек во светот и место златко мојсовски и гоце темелков кој ме разочара со неговиот трансфер во луксмебург мн боље ќе беше да се вратеше во Македонија и да игра во вардар ,пелистер или металург а не во ЛуксембургНа хартија ние имаме најмалку имиња и играчи кои играат во познати клубови и јаки лиги.Не сме така звучно име и немаме освен Кире некој за кој слушнале многу луѓе.Но тоа не значи дека не сме квалитетни,игрчите се претежно добри дефанзивци,играат со срце,имаат 4-5 000 свои навивачи позади себе.Имаат дечките искуство,претежно возрасни играчи кои имаат 1-2 првенства зад себе и настапи во ЛШ.Според мене најнепредвидлива репрезентација сме.Ако ни се погоди можеме сите да ги добиеме,но можеме и убаво да се избрукаме.Со нас никогаш не се знае.....сите опции од тешки бламажи до изнанадувачки успех ни се отворени.Јас се надевам дека тоа второто ќе биде.
Него јас на местото на Собол би ќутел.Он им е прво крило на чесите,а во Вардар игра втор тим.И тоа во втората екипа од Македонија по квалитет која го дава помалиот број на репрезентативци.Баш ми е мило што не потценуваат,особено играч кој игра овде.
Има ама 100 евра, ќе видам ако не најдам поефтино може и ќе земам. Желбата да се оди е многу поголема од 100еКарта да најдеш во моментов е исто како да добиеш на лото
Дај прати ми линк кој ти нуди 100 евра,агенција или човек некој ? По некад парите не се битни за вакви настани,ако нема на друг начин карти и 100 евра ке дадам јбгИма ама 100 евра, ќе видам ако не најдам поефтино може и ќе земам. Желбата да се оди е многу поголема од 100е
Абе лесно ти е тебе туѓи пари кога трошишДај прати ми линк кој ти нуди 100 евра,агенција или човек некој ? По некад парите не се битни за вакви настани,ако нема на друг начин карти и 100 евра ке дадам јбг
Епа брат тоа ти е,добро е што постојат кладилнициве,сеа им фатив 20 000(со уплата 4,500) само не пишувам таму во тема тип на денот!Абе лесно ти е тебе туѓи пари кога трошиш