Европско Првенство 2011 - Литванија (општи информации)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.879
Поени од реакции
6.936
Тоа го викам ја уште од кога. Бензинг посебно многу ме изненадува. А за Плеис знаев дека е добар.

И чудно сите се 88ма, таа генерација. :D
И ова ти е чудно за Германија? Па уште не сфативте дека таму луѓето имаат систем на работа, по категории, се тренира масовно, се селектира од цела држава и на површина испливуваат најдобрите. Ете сега од таа 88-ма испаднале 3-4 многу квалитетни играчи кои во блиска иднина ќе бидат костурот на тимот и оп...на ЕП 2015 ете ја Германија пак со медал, а ќе речиш не се некоја сила...е не се, не се ама ГЕРМАНИЈА СЕ! :D

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Србија во полн состав играше или ?
Да,и Србија и Хрватска со најјаки состави.Србите биле многу лоши од слободни фрлања,12 од 24.Јест да Хрватска според тоа што читав била цело време боља,од средина на прва четвртина водство кое им расте само до крај,али слободните фрлања многу влијаеле што изгубија 12 разлика.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.915
Поени од реакции
16.182
Србија во полн состав играше или ?
Srbija: Teodosić 18, Tepić 6, Rašić 8, Paunić, Marković 5, Tripković 5, Kešelj 3, Krstić 10, Perović 2, Mačvan 10, Savanović 4, Milosavljević.
Па сметај дали е овој тој состав кој треба да настапи на ЕП:D

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Srbija: Teodosić 18, Tepić 6, Rašić 8, Paunić, Marković 5, Tripković 5, Kešelj 3, Krstić 10, Perović 2, Mačvan 10, Savanović 4, Milosavljević.
Па сметај дали е овој тој состав кој треба да настапи на ЕП:D
уште Величковиќ и Бјелица :D

Член од
14 март 2010
Мислења
16.915
Поени од реакции
16.182
СИТЕЛ Телевизија и овојпат ги откупи правата за Европското првенство во кошарка и секојдневно ќе емитува по три преноси на програмите на СИТЕЛ и СИТЕЛ 3.

СИТЕЛ телевизија ќе има специјален известувач од Литванија.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Ќе уживаме во малиот Игор изгледа повторно а? :) хехехе...
да се потсетиме...

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Па уште се чуди,ни срам ни перде,во прво оделение час по кошарка,го залепи таму за кошот Ристе Стефанот,па уште се чуди,е да плеска козикарио ,еии хаха лична грешка во напад,ти се позна илето,оди даре до крај даре оди до крај ,и се знае главното на крај ,ЛУДАК!!!:ROFLMAO:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Три преноси дневно на сител и сител 3... Утре на отварање во исто време со нашата играат и Србија-Италија.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.915
Поени од реакции
16.182
Три преноси дневно на сител и сител 3... Утре на отварање во исто време со нашата играат и Србија-Италија.
Преноси само од нашата група ќе има.
Барем така им пишува на програмата на Сител 3, мечевите на Македонската репрезентација ќе ги пренесуваат на Сител.
Многу глупо ќе биди, бидејќи има баш добри мечеви во останатите групи.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443

Еве за загревање слика од Германскиот Спорт 1. Ептен се запалија на Антич.
Како и да е дечки јас имам една молба и желба. Имено би сакал додека трае Европското а и потоа да не ги вреѓаме , псуеме и омаловажуваме дечките од репрезентацијата, затоа што ако ништо друго ни овозможија да гледаме и ние како луѓе Европско првенство што секако не ни е секојдневие и нормална појава. Да ги подржиме колку можеме , да стискаме палцеви и да се надеваме да не израдуват со добар резултат. Но и последни да се заслужија почит.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.931
Поени од реакции
73.418
Еве за загревање слика од Германскиот Спорт 1. Ептен се запалија на Антич.
Како и да е дечки јас имам една молба и желба. Имено би сакал додека трае Европското а и потоа да не ги вреѓаме , псуеме и омаловажуваме дечките од репрезентацијата, затоа што ако ништо друго ни овозможија да гледаме и ние како луѓе Европско првенство што секако не ни е секојдневие и нормална појава. Да ги подржиме колку можеме , да стискаме палцеви и да се надеваме да не израдуват со добар резултат. Но и последни да се заслужија почит.
Се сложувам, мада може само за Чековски да се направи исклучок :D

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Zasluzija pocit i so porazi samo radi toa sto si go zarabotivme sami plasmanot vo kvalifikacii za razlika od ekipi kako Italija Bugrarija Bosna sto trebase FIBA so prosiruvanje da gi vnese i so toa da go iskoplicira prvenstvoto.

M

Mario Gómez

Гостин
ако ја усерат утре да водиме 10 разлика и последните четвртина 8 поени да дадат, да не сакаат да ги издигниме на небото?

Kajgana Shop

На врв Bottom