- Член од
- 3 декември 2008
- Мислења
- 816
- Поени од реакции
- 22
Закон е :smir:.ВМРОВЦИ ак не ве аресе ГЛОБАЛО не ФЛЕВАЈТЕ!!!!!!!!Пред 2 дена отворија на 3ти спрат - ТРОЈКА:helou:
Закон е :smir:.ВМРОВЦИ ак не ве аресе ГЛОБАЛО не ФЛЕВАЈТЕ!!!!!!!!Пред 2 дена отворија на 3ти спрат - ТРОЈКА:helou:
Тоа го купи со 8-те милиони проневерени од струмичани. Пак да го гласете и дај боже уште 100 мил. да ви украде.
Ти шетал баја друже ама ного си го нејкаш градо.Каква култура сакаш да измисламе ли култура???!!!Имаме Цареви Кули ги реконструираат благодарение на Зоран Заев.Глобало е ного арно место од аспект на кафиче и коцкарници :helou:,он има пари од чичко му Душко!Еленица му е приватен бизнис и ти неможаш да судаш дали е крадел или не е крадел оти не си СУД.U strumica ni fale KULTURA ne divogradbi.
Ако е ова ТОЧНО..тоа само по себе значи дека има и БГ пасапорт..односно е ............Samo da kazam nekoi detali sto kupi Zoran Zaev so na "dedo mu parite"
1.Ogromen del vo Global
2.Fabrika za tuli Elenica
3.6 parceli od po neznam kolku kvadrati na tranzitniot pat
4.Fabrika TRESKA i ke ja rusi na nejzino mesto ke nikne HOTEL
5.Pamucnata
6.Plan da ja kupuva San Keramika
7.del u idnina zgradata so branko Sopo
8.Kupuva fabrikli vo drugi gradovi kako sto e fabrikata za tuli kiro Kucuk vo Veles
9.do pred 2 godini vozese audi A4 so bugarski tabli a sea ima kolku bea tamu 2 ili 3 mercedesi i eden dzip isto mercedes
10.realno vo strumica nema veke lebari na Zito Strumica...si ja kupija Crvenkovski i zaev
11.Prodazba na termalnite izvori vo BANSKO zaedno so HOTEL CAR SAMOIL za bagatelna cena
TREBA LI POVEKE DA NABROJUVAM.I ve molam u toa ne se obiduvajte da me pobiete zatoa so toa so go napisav e taka moze imam i zaboraveno nesto.
Па немој сега така и веднаш и во лице со вистината..може и да се шлогира де???.Ти глуп си или тренираш? Чиј пари се инвестирани во ГЛОБАЛ бе ретардо?
ТРН ти си за жалење..........излези веке еднаш од газот на премиерот :kesa: