Европска Лига 2009/2010

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Не научитве,дека финалето во ЛЕ,е секогаш една недела пред финалето во ЛШ?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.940
Поени од реакции
16.238
Боби[Мкд];3549629 напиша:
Ама оваа година се 10 дена. :)
Па 10дена се оти се игра среда(ЛЕ)-сабота(ЛШ), иначе до лани беше една недела пред финалето во ЛШ.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Сега слушнав на Вести на Сител за Фулам не играле Замора и Даф.Доколку е така да знаеме сингл на А.Мадрид да стајме?

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Фулам сакам да победи утре...А и заслужија по елиминацијата на Јуве,Шахтјор,Хамбургер,Волфсбург...

Н

'Никола'

Гостин
Еј супер, утре ќе има за што да се пија пиво.:) Се надевам на супер фудбал, како што досега знаеле да ни го прикажат финалистите во до лани купот на УЕФА, а сега Лига Европа. Не типувам на никој, пошто реално не знам многу за двата тима, посебно за Атлетико, двајца не знам од тој тим.:) Си викам позаслужено ќе е Фулам да освои, поради патот до финалето, но тоа не мора ништо да значи. Ќе видиме утре.:wink:

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.377
Поени од реакции
325
Da ti se potkasa jazikot!:)..Uste deneska uplateno na Atletiko M (mojata omilena ekipa) ...Malce navivacki,a i malce realno,podobri se od Fulam posebno vo napadot!A inace edna zanimlivost,pred dve sezoni segasniot golman na Fulam -Svarcer,branese vo finaleto na UEFA,za Midlsboro,protiv Sevilja (spanska ekipa),a i togas M'boro vo polufinale ja pomina Steaua,so presvrt od 2 vo 1! Utre tipuvam 1 ,1-1, i 4:0 tocen rezultat!!

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
Фулам сакам да победи утре...А и заслужија по елиминацијата на Јуве,Шахтјор,Хамбургер,Волфсбург...
Да сеа стварно според мене Фулам повеќе заслужуваат да победат но сепак не се глеа кој како дошол до финале туку како ќе изигра во финале...

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Па и Атлетико ги отпадна Ливерпул, Валенсија, Спортинг Лисабон, Галатасарај, па според тоа заслужува и тој да ја земи титулата нели?!
На крај затоа има финале и кој изигра поубаво во него и е посреќен се разбира ќе си ја земи титулата. Мој фаворит Атлетико Мадрид.:helou:

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
на која ќе го давааат финалево вечер?

Член од
14 октомври 2009
Мислења
431
Поени од реакции
295
^На канал 5.
Се надевам на победа на Фулам пошто си заслужија момците какви се не тимови елиминираа до финалето, додека Атлетико се некако се провлекуваше на среќа.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Би сакал Атл.Мадрид да тепа....се провлекуваа малку на среќа но мислам дека можат да го победат Фулам.....
Но,Фулам изигра супер во ЛЕ и не го исклучувам предвреме затоа шансите за освојување на ЛЕ,на двата тима се исти....

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ќе биде интересно и би сакал да видам малку неизвесност па дури и пенали бидејќи оваа година не видовме ништо.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Atletico Madrid: De Gea; Ujfalusi, Perea, Alvaro Dominguez, Antonio Lopez; Reyes, Assuncao, Raul Garcia, Simao; Aguero, Forlan

Substitutes: Joel, Valera, Camacho, Jurado, Salvio, Juanito, Cabrera.

Fulham
: Schwarzer; Baird, Hughes, Hangelaand, Konchesky; Duff, Etuhu, Murphy, Davies; Gera, Zamora

Substitutes: Zuberbühler, Nevland, Pantsil, Riise, Dempsey, Greening & Dikgacoi.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Почнува за 5 минути.:)))
Навивам за Фулам.
Составите:
Atletico: De Gea, Antonio Lopez, Alvaro Dominguez, Perea, Ujfalusi, Raul Garcia, Paulo Assuncao, Reyes, Simao, Forlan, Aguero.
Subs: Robles, Valera, Camacho, Jurado, Salvio, Juanito, Cabrera.
Fulham: Schwarzer, Konchesky, Hangeland, Hughes, Baird, Davies, Murphy, Etuhu, Duff, Gera, Zamora.
Subs: Zuberbuhler, Pantsil, Nevland, Riise, Dempsey, Greening, Dikgacoi
едит:ме претркале.=))

Kajgana Shop

На врв Bottom