Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама оваа година се 10 дена.Не научитве,дека финалето во ЛЕ,е секогаш една недела пред финалето во ЛШ?

Боби[Мкд];3549629 напиша:Ама оваа година се 10 дена.![]()
Се надевам на супер фудбал, како што досега знаеле да ни го прикажат финалистите во до лани купот на УЕФА, а сега Лига Европа. Не типувам на никој, пошто реално не знам многу за двата тима, посебно за Атлетико, двајца не знам од тој тим.
Си викам позаслужено ќе е Фулам да освои, поради патот до финалето, но тоа не мора ништо да значи. Ќе видиме утре.:wink:
..Uste deneska uplateno na Atletiko M (mojata omilena ekipa) ...Malce navivacki,a i malce realno,podobri se od Fulam posebno vo napadot!A inace edna zanimlivost,pred dve sezoni segasniot golman na Fulam -Svarcer,branese vo finaleto na UEFA,za Midlsboro,protiv Sevilja (spanska ekipa),a i togas M'boro vo polufinale ja pomina Steaua,so presvrt od 2 vo 1! Utre tipuvam 1 ,1-1, i 4:0 tocen rezultat!!Да сеа стварно според мене Фулам повеќе заслужуваат да победат но сепак не се глеа кој како дошол до финале туку како ќе изигра во финале...Фулам сакам да победи утре...А и заслужија по елиминацијата на Јуве,Шахтјор,Хамбургер,Волфсбург...
))