Евролига 22/23

Кој ќе ја освои Евролигата?

• Вкупно гласачи
    13
  • Гласањето е завршено на .
Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Следен пат ко ќе си Прилеп ќе дојдам и ко ќе ти ја врзам една ќе ме запознајш подобро кој сум. ;)
Taman, a zosto bas vo Prilep ? Jas ne sum od Prilep a i ne veruvam vo skoro vreme da odam tamu.
Ama ako go podmackas gazeto ke dojdam.
Автоматски споено мислење:

@Sicilia Duri sea primetuvam deka ti izgleda ne si klovnot koj mislev deka e. Vednas ti se izvinuvam za sekoj zbor kazan. Ne zameruvaj.

I drug pat ne mi se obrakjaj nikogas.

Последно уредено:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.248
Поени од реакции
46.619
Malce off cela tema, ama deka tuka diskutiravme za Emil Rajkovic i faktot sto stana trener na eden evropski kosarkarski gigant, CSKA Moskva, za sto si dobi i zasluzeni pofalbi na temava, da go pofalime i denes sto izgubi majstorka u polufinale na plejof vo Rusija, treta tekma sto doma ja gubi vo serijata, i posle 120 godini CSKA ne igra finale vo Rusija. Cestitki. :ROFLMAO:

Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.174
Ако не глеаме од гледна точка на комар, туку од некоја “логика“, мислам ќе идат на 2 утакмици поради 2 причини:

1) Самите забрани на играчите
2) Поради огромната побарувачка на карти/продажба. Најевтината е 50 евра, така да мислам доста мења и тој факт

Член од
18 декември 2019
Мислења
600
Поени од реакции
1.666
Партизан намерно да изгуби од Реал Мадрид во четвртфинален натпревар од Евролигата? Во која бајка? :ROFLMAO:

Колку и да ги надиграле во вториот натпревар, сепак играат против РЕАЛ МАДРИД, а не Хелиос Санс. Нема простор за калкулации.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.158
Поени од реакции
7.221
Evroligata postoi samo 23 godini a NBA ligata 67 sezoni.
Каква врска има тоа,НБА не е 67 сезона 77 сезона е,а Еуролига е 23 сезона само со тој назив,а се играло и многу порано само со друг назив, сите титули и резултати се признаени од 1957 па се до денес.

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Kosarkata ja izmislil vo 1891 godina nekoj Dzejms od Amerika.

Real ja dobiva ovaa utakmica 1000%.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Gi napunija gakjite Realci

Sent from my SM-A325F using Tapatalk