Евролига 22/23

Кој ќе ја освои Евролигата?

• Вкупно гласачи
    13
  • Гласањето е завршено на .
Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Има некаде коеф за кој иде понатаму? Ако е 4+ коеф за Реал вреди да се проба.
Ke izvadat utre zadutre.
Na 1:0 za Partizan izednaceni bea koeficientite za koj da odi ponatamu 1.90 so 1.90. Sea na 2:0 za Real treba da e 3 do 3.30 odprilika. Vredi da se proba
Автоматски споено мислење:

Vtornik odam all in 2ka 5k

Член од
11 април 2023
Мислења
2.158
Поени од реакции
7.221
Двојката на Реал е 1.60 добар коефициент вреди да се изигра на појака сума.
Таварес ќе игра ,сакале или не Обрадович ќе им ја даде утакмицата на Реал ако сака да го има Пантер во Ф4 ,секако доколку влезат.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.935
Поени од реакции
17.957
Aко може дискусија за коефициенти и остали анализи околу тоа да се пребаци во темата кладилница, овде се зборува исклучиво за спортот?

Член од
11 април 2023
Мислења
2.158
Поени од реакции
7.221
Aко може дискусија за коефициенти и остали анализи околу тоа да се пребаци во темата кладилница, овде се зборува исклучиво за спортот?
Извини што ти смета на тебе ако напишал некој колку е коефициент за Реал да помине???Види ги темите за фудбал и фан клубовите на екипите за фудбал дали се збори за коефициент и кој би поминал.Отвори си нова тема пишувај си сам.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.935
Поени од реакции
17.957
Toj некој не пишал еднаш него десет пати, а мене ме боли цевот колку ке вложи и на чија победа. Не ја уништувајте темава како онаа за НБА со глупости.

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Koj si ti za da imas nekakvi baranja, odi si vo Srbija kade sto pripagjas pa tamu na srpski forumi baraj im i picka ako sakas.
Ovde si gostin pocituvaj gi domakjinite.

Член од
20 март 2022
Мислења
97
Поени од реакции
324
Koj si ti za da imas nekakvi baranja, odi si vo Srbija kade sto pripagjas pa tamu na srpski forumi baraj im i picka ako sakas.
Ovde si gostin pocituvaj gi domakjinite.
Оди паси овци бе морон. Кај ќе се појавиш ги уништваш сите теми. Единствена тема кај шо треба да можиш да пишиш ти е Кладилница. Да те еби тој брадата да те еби, како и сите останати црнци од НБА на кои дркаш.

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Podobro da pasam ovci odkolku da bidam kako tebe na 50 i kusur godini zivees sam zena deca joktur. Na forumov godini nanazad te shutiraat kako kuce, iljadnici akaunti banirani.
Posle tolku baniranja kurva da bese nemase da se vrakja povtorno na forumot, ama ti si pojak i od kurva.
Ajt gitla

Член од
20 март 2022
Мислења
97
Поени од реакции
324
Podobro da pasam ovci odkolku da bidam kako tebe na 50 i kusur godini zivees sam zena deca joktur. Na forumov godini nanazad te shutiraat kako kuce, iljadnici akaunti banirani.
Posle tolku baniranja kurva da bese nemase da se vrakja povtorno na forumot, ama ti si pojak i od kurva.
Ajt gitla
:pos::pos::pos:
Со кој се расправаш бе батка? Ти скроз си бил летнат. :lolzz:

Kajgana Shop

На врв Bottom