Евролига 22/23

• Креатор на темата Креатор на темата TGTBF
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Евролигата?

• Вкупно гласачи
    13
  • Гласањето е завршено на .
Следен пат ко ќе си Прилеп ќе дојдам и ко ќе ти ја врзам една ќе ме запознајш подобро кој сум. ;)

Taman, a zosto bas vo Prilep ? Jas ne sum od Prilep a i ne veruvam vo skoro vreme da odam tamu.
Ama ako go podmackas gazeto ke dojdam.
Автоматски споено мислење:

@Sicilia Duri sea primetuvam deka ti izgleda ne si klovnot koj mislev deka e. Vednas ti se izvinuvam za sekoj zbor kazan. Ne zameruvaj.

I drug pat ne mi se obrakjaj nikogas.

Последно уредено:
Malce off cela tema, ama deka tuka diskutiravme za Emil Rajkovic i faktot sto stana trener na eden evropski kosarkarski gigant, CSKA Moskva, za sto si dobi i zasluzeni pofalbi na temava, da go pofalime i denes sto izgubi majstorka u polufinale na plejof vo Rusija, treta tekma sto doma ja gubi vo serijata, i posle 120 godini CSKA ne igra finale vo Rusija. Cestitki. :ROFLMAO:

Ако не глеаме од гледна точка на комар, туку од некоја “логика“, мислам ќе идат на 2 утакмици поради 2 причини:

1) Самите забрани на играчите
2) Поради огромната побарувачка на карти/продажба. Најевтината е 50 евра, така да мислам доста мења и тој факт

Партизан намерно да изгуби од Реал Мадрид во четвртфинален натпревар од Евролигата? Во која бајка? :ROFLMAO:

Колку и да ги надиграле во вториот натпревар, сепак играат против РЕАЛ МАДРИД, а не Хелиос Санс. Нема простор за калкулации.

Evroligata postoi samo 23 godini a NBA ligata 67 sezoni.
Каква врска има тоа,НБА не е 67 сезона 77 сезона е,а Еуролига е 23 сезона само со тој назив,а се играло и многу порано само со друг назив, сите титули и резултати се признаени од 1957 па се до денес.

Kosarkata ja izmislil vo 1891 godina nekoj Dzejms od Amerika.

Real ja dobiva ovaa utakmica 1000%.

Gi napunija gakjite Realci

Sent from my SM-A325F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom