Дивајн
блаблабла
- Член од
- 3 април 2005
- Мислења
- 15.748
- Поени од реакции
- 1.855
Одлично, фала на инфо!Оф, ами шо ќе им прам на 126 000? Ау маматаЗа топ 4 коефициентот е 126. Со среќа на сите! Јас отидов „на сигурно“.
Одлично, фала на инфо!Оф, ами шо ќе им прам на 126 000? Ау маматаЗа топ 4 коефициентот е 126. Со среќа на сите! Јас отидов „на сигурно“.
Дај ми ги мене.....Одлично, фала на инфо!Оф, ами шо ќе им прам на 126 000? Ау мамата
Иосоно , не ги заебавај луѓето , 14 коефициент е за топ 4 да биде Опи . 101 е да тепа .За топ 4 коефициентот е 126. Со среќа на сите! Јас отидов „на сигурно“.
Донирај за новата сала оти ако се случи тоа чудо,ќе не тртатОдлично, фала на инфо!Оф, ами шо ќе им прам на 126 000? Ау мамата
Ќе фрлам пола, зош да не. Не дека нема да им го најдам крајот и така...Донирај за новата сала оти ако се случи тоа чудо,ќе не тртат
Жаре Бербер motherfuckerЕх сеа,и Борјан Јовановски и Јофе беа добри,само сега нема кај да дојдат до израз.
Дај ми пола.Одлично, фала на инфо!Оф, ами шо ќе им прам на 126 000? Ау мамата
Заработи си ги поштено прво. Кажи која кладилница нуди вакви обложувања.Дај ми пола.
Ма само се зезам.Дај ми ги сите и рацете горе.*го вади пиштолот*
У која кладилница ?
Моја грешка не ми било во децимали, 4.5 е коефициентот ама сепак е добар.Ау мал коефициент! Море ќе ја уплатам. А за меѓу први 5?