Евровизија 2012

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
ај сега уште да победи па да им ги затнеме устите на сите непријатели :) БРАВО
ја кога ви викав дека не е битно како зборува англиски вие будала ме правевте. ви кажав дека таму убав глас бараат, а не англиски.
како и да е навистина сум горд на Калиопи, не дека е од Кичево ама стварно е кралица ;)
БРАВО! БРАВО! БРАВО!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Да бе стварно а кај е Миланка?
П.С. Уште ми е криво што не влезе Рамбо Амадеус во финале
Миланка не ја пуштаат за Евровизија затоа што ќе почне да ги синхронизира песните и само препевот ќе го чуеме :icon_mrgr:

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Миланка мигрира на Сител. Само еднаш се појавува годишно кога има оскар.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Турците знаев дека ке влезат, не знам зошто, имаа ..... интеерсна песна, и мило ми е. Ама бугариве нешто ми е криво што не влегоа. Особено откако и ја видов фацата на Софи Маринова :( ... кутрата како да знаеше ...
Кај иде Софи без овој

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
браво калиопи. појма немаш од англиски и се тоа, ама ти не си асистент на фиолошки, па сеа замерки да ти наоѓаме. ти пееш. плус си неодоливо мила, дури и кога лупаш глупости на англиски тоа слатко изгледа

кога заврши нејзиниот настап, си реков заеби финале и пласман, си одработи перфектно. се осеќав убаво, само чекав да дојде гласањето да и залепам една на чело од мене, пошо си залужи. гласав еднаш, си викам ајде уште еднаш ваљда не е ограничено колку можеш. и така до 10.
целосна сатисфакција со пласманот во финале. не дека ќе ми сменеше впечаток и без пласман, ама сепак извади максиум од просечна песна.

п.с. а да, и кога се гласа во UK автоматот вика гласавте за македонија. ќе лета некоја глава во грција :)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ајде честито влеговме ама сега кога ќе почнат политиките во тоа финалето катастрофа :facepalm:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Татко ми ја нејќе Калиопи,че го пукам со даљинско :mad:

baksterski

Националист тип 500
Член од
22 февруари 2010
Мислења
431
Поени од реакции
277
Не го очекував но сепак браво за Калиопи.

V

Vollstandig

Гостин
После којзнае колку време, оди македонија со добра песна.

Член од
15 јули 2007
Мислења
791
Поени од реакции
218
Хајде честито, но класирането на нјакој страни като Естонија и др. ми е много с'мнително и не мислја, че на финала ште стане нешто. Все пак успех.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Хајде честито, но класирането на нјакој страни като Естонија и др. ми е много с'мнително и не мислја, че на финала ште стане нешто. Все пак успех.
Гласав за Бугарија, добри атрибути. Поззз <3

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Еми един народ две држави, исто ко да влегле :icon_lol:
:pos::pos: Страхотно. Този е тај ремет!

Туку немој да ми почнете пак со муабети ќе победиме, или дека ќе бидеме во топ 3 или 5, пошто нема. Помирете си се од сега со тоа и олабајте пред финалето.;)

Патем, кога е финале?

Kajgana Shop

На врв Bottom