Евровизија 2012

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Мамето нивно покварено сега ако менаџер е Грк не ни напишале дека шестата што се класифицира е Македонија цкцкцккццккц прескокнале ееј па и го отпуштиле човекот кој ја фалеше Македонија и кој пишуваше за неа- човекот кој беше присутен на промоцијата на Црно и бело овде...
http://www.facebook.com/EurovisionSongContest

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Латас жив се јаде што Сител не може да ја пренесува Евровизија. Затоа се јадат толку вафли таму.

Туку ајде шуќур и ние во финале. Сега и да заплаче Калиопи, простено и е:D

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Водителката е онаа, што работи само за време на Евровизија и доделување на оскари?:pos:

Член од
4 мај 2012
Мислења
183
Поени од реакции
90
Вие се радувате дека после 4 години влегла Македонија во финале, ова холанѓаниве мои никад не се влезени (одкога постои ова вака со полуфиналиња).

Жив очај, тага, мачнина и чемер беа водителиве на ТВ сега.

Со Покахонтас...:facepalm:

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Се чека коментар од госпоџа уџи_ми_дубоко_Велков...
Калиопи, заслужено! :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Заслужено влеговме во финале. Ама што и беше на коментаторкава? Каспер имаше повеќе душа. Кога влеговме во финале почна некако рандом да вика помисив дека умира. Или тоа или дека црнци и влегле во студио
Не си ја видел какви крици испушта кога ќе се јави во студио некој нашинец од Аустрејлија :D
--- надополнето: 24 мај 2012 во 23:09 ---
Водителката е онаа, што работи само за време на Евровизија и доделување на оскари?:pos:
Неее ова е стриктно Иселенички Џубокс :D :D :D

R

Rigel Kent

Гостин
Мамето нивно покварено сега ако менаџер е Грк не ни напишале дека шестата што се класифицира е Македонија цкцкцккццккц прескокнале ееј па и го отпуштиле човекот кој ја фалеше Македонија и кој пишуваше за неа- човекот кој беше присутен на промоцијата на Црно и бело овде...

http://www.facebook.com/EurovisionSongContest

Kako preskoknale koga pisuva deka 6-ta zemja koja vleze e Makedonija :confused:
Procitaj ubavo :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Чувството кога гледаш во екранчето и чекаш тоа правоаголничето(просторот за знамето на државата) што е моментално сиво,да стане жолто-црвено-неописливо:icon_lol::icon_mrgr:

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Турците знаев дека ке влезат, не знам зошто, имаа ..... интеерсна песна, и мило ми е. Ама бугариве нешто ми е криво што не влегоа. Особено откако и ја видов фацата на Софи Маринова :( ... кутрата како да знаеше ...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Да бе стварно а кај е Миланка?
П.С. Уште ми е криво што не влезе Рамбо Амадеус во финале

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Турците знаев дека ке влезат, не знам зошто, имаа ..... интеерсна песна, и мило ми е. Ама бугариве нешто ми е криво што не влегоа. Особено откако и ја видов фацата на Софи Маринова :( ... кутрата како да знаеше ...
Имаше некое претчуство изгледа :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom