Евровизија 2012

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Мамето нивно покварено сега ако менаџер е Грк не ни напишале дека шестата што се класифицира е Македонија цкцкцккццккц прескокнале ееј па и го отпуштиле човекот кој ја фалеше Македонија и кој пишуваше за неа- човекот кој беше присутен на промоцијата на Црно и бело овде...
http://www.facebook.com/EurovisionSongContest

Латас жив се јаде што Сител не може да ја пренесува Евровизија. Затоа се јадат толку вафли таму.

Туку ајде шуќур и ние во финале. Сега и да заплаче Калиопи, простено и е:D

Водителката е онаа, што работи само за време на Евровизија и доделување на оскари?:pos:

Вие се радувате дека после 4 години влегла Македонија во финале, ова холанѓаниве мои никад не се влезени (одкога постои ова вака со полуфиналиња).

Жив очај, тага, мачнина и чемер беа водителиве на ТВ сега.

Со Покахонтас...:facepalm:

Се чека коментар од госпоџа уџи_ми_дубоко_Велков...
Калиопи, заслужено! :)

Заслужено влеговме во финале. Ама што и беше на коментаторкава? Каспер имаше повеќе душа. Кога влеговме во финале почна некако рандом да вика помисив дека умира. Или тоа или дека црнци и влегле во студио

Не си ја видел какви крици испушта кога ќе се јави во студио некој нашинец од Аустрејлија :D
--- надополнето: 24 мај 2012 во 23:09 ---
Водителката е онаа, што работи само за време на Евровизија и доделување на оскари?:pos:

Неее ова е стриктно Иселенички Џубокс :D :D :D

Мамето нивно покварено сега ако менаџер е Грк не ни напишале дека шестата што се класифицира е Македонија цкцкцккццккц прескокнале ееј па и го отпуштиле човекот кој ја фалеше Македонија и кој пишуваше за неа- човекот кој беше присутен на промоцијата на Црно и бело овде...

http://www.facebook.com/EurovisionSongContest

Kako preskoknale koga pisuva deka 6-ta zemja koja vleze e Makedonija :confused:
Procitaj ubavo :)

Чувството кога гледаш во екранчето и чекаш тоа правоаголничето(просторот за знамето на државата) што е моментално сиво,да стане жолто-црвено-неописливо:icon_lol::icon_mrgr:

Турците знаев дека ке влезат, не знам зошто, имаа ..... интеерсна песна, и мило ми е. Ама бугариве нешто ми е криво што не влегоа. Особено откако и ја видов фацата на Софи Маринова :( ... кутрата како да знаеше ...

Да бе стварно а кај е Миланка?
П.С. Уште ми е криво што не влезе Рамбо Амадеус во финале

Турците знаев дека ке влезат, не знам зошто, имаа ..... интеерсна песна, и мило ми е. Ама бугариве нешто ми е криво што не влегоа. Особено откако и ја видов фацата на Софи Маринова :( ... кутрата како да знаеше ...
Имаше некое претчуство изгледа :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom